Petak 23 Veljača 2024

Pretraga

Mitologija

Ronioci iz Novorossiyska otkrili su misteriozni otvor na dnu mora

21 Ruj 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ronioci iz Novorossiyska otkrili su misteriozni otvor na dnu mora


Specijalci koji su stigli na mjesto nisu mogli točno reći kakav je objekt pod vodom. Izvještava novinska regija Region Online.

    ron2        

Ronioci iz Novorossiyska, tijekom drugog zarona, otkrili su misteriozni okrugli predmet na dnu mora. U početku im se činilo da je to mina Velikog Domovinskog rata, međutim, nakon pomnijeg pogleda, zapanjeni ronioci shvatili su da je riječ o prilično velikom siguronosnom poklopcu.

Kamo vodi ovaj otvor, još nije jasno. Barem se jedno može reći - ovo je dio nekog ogromnog predmeta, smješten duboko ispod mulja.

      ron3           

Ronioci su svoje otkriće prijavili službi Sigurnog grada, koja je pregledala tajanstveni objekt. Stručnjaci su rekli da taj objekt nije eksplozivan, ali da ga zapravo nisu mogli razumjeti.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno