Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Mitologija

Ufolog je opazio cijeli "grad" na Marsu

06 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Scott Waring, poznat po svojim intrigantnim nalazima, još jednom je privukao pažnju javnosti. Gledajući fotografije površine Marsa, Waring jednostavno nije mogao vjerovati svojim očima - nevjerojatna je slika otvorila oči neovisnog istraživača.

 

  pic 26 09 2019 1921411                                                                     Fotografije iz otvorenih izvora             

Ovog puta, ufolog tvrdi da se na NASA-inim fotografijama površine Marsa može vidjeti naselje ili grad u kojem još netko uvijek živi.

Istraživač vjeruje da je ovaj "grad" izravno povezan s Atlantidom. Navodno su predstavnici ove civilizacije nekada živjeli na Marsu, ali zbog nekakvih nepoznatih nama kataklizmi (ili rata) ostavili su beživotni planet, premještajući se na Zemlju. Moguće je da u legendi Atlantida nije bio kontinent, već planet. Činjenica je da je drevnim ljudima bilo teško objasniti događaje povezane s putovanjima na druge planete, pa legende govore o "velikom kontinentu".

  pic 26 09 2019 1921412                                                                    Fotografije iz otvorenih izvora                     

Ufolog je snimio i na internetu objavio video s pregledom i detaljnim opisom svog nalaza. Prema njegovim riječima, na fotografijama Marsa prilično su jasno vidljive geometrijski ispravne crte, nalik na ulice, duž kojih su neke zgrade s kupolama i kulama. Waring je čak razabrao "zgradu" koja je vrlo podsjećala na Vatikan, sa svojim okruglim bazama i okruglim krovom.izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno