Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

LETEĆE KUGLE

29 Tra 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
kugla_2

Prije dva dana desilo mi se nešta o čemu su pisali piloti lovaca i bombardera iz 2 svjetsko rata.

Sasvim slučajno sam vidija dok sam promatrao golim okom sportski avion dok je izbacivao padobrance,LETEČU KUGLU koja je bila promjera oko 6-7 metara kretala se brzo i tiho i pratio sam je oko 40 sekundi,ispočetka mi se učinilo da je to satelit iridij,ali je previše nisko.     kugla_3

 

Tražio sam po raznim forumima i blogovima,šta je to.

Za vrijeme drugog svjetskog rata bile su masovna pojava,za njihovo porijeklo se malo toga zna,Vanzemaljska civilizacija nas posječuje ili je naših ruku djelo.Na zemlji ima mnogo tajnih baza,u kojima po nekim izvorima zive gosti sa drugih planeta,pa u razmjenu za smještaj daju malo svoje tehnologije.

 

Zna se da su i nacisti radili na diskoidnim letjelicama,pa letjelicama u obliku cigare,ali nisam našao nigdje podatak da su radili letjelice u obliku kugle,jer kugla ima najmanji otpor i stvara najmanji kovitlac.

 

Odakle dolaze? Južni pol je i dan danas velika zagonetka,a i sjever Norveške!!

Sve veča pojava filmova u kinima koji se bave tematikom rata sa vanzemaljcima kao da daju poruku tj skrivenu informaciju,o daljnim događajima.Izgleda da se stvari više ne mogu kontrolirati i na početku je novi rat ali svemirskih razmjera.

 

Povjest je majka učiteljica,bar tako kažu.Iza svake krize i recesije krije se neki veliki događaj koji se odvija duboko u pozadini,o kojem mi nemamo pojma.

Novca ima ali je preusmjeren na nešta drugo ali šta.

 

Na sve strane svjeta su viđene vatrene kugle,ili narančaste ali ova je bila boje srebra.

 

Procitajte

 

http://svijetskemisterije.blog.hr/2010/05/1627568763/misteriji.html

 

 

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

Povjest, je majka, učiteljica,bar tako, kažu

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno