Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

PRVI ČOVJEK U SVEMIRU,ALI OD KADA

11 Svi 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
apolo_15


Od kada je čovjek u svemiru,prvi let raketom počinje 60 godina prošlog stolječa .Za vrijeme drugog svjetskog rata "počinje" napredak raketne tehnologije,nažalost tada se poznavanje raketne tehnologije upotrebljava za izradu raketa fau1,i fau2 kojima je bombardiran london.
Prema nekim saznanjima,izgleda da se radi o grešci,prvi svemirski letovi počinju dalekih tridesetih godina prošlog stolječa tj 1933 godine.
Opet po ko zna koji put pitam se odakle im ta složena tehnologija,pa se opet vračam u daleki Afganistan dje su njemački arheolozi pronašli NLO te kopirali tehnologiju,a kako se radi o vrlo inteligentnom narodu i vrhunskim znanstvenicima to im nije bio problem.

Na nekim portalima sam čitao da su davnih 50 godina ljudi bili na planetu Mars i da tamo odavno postoje kolonije,sa ovom novom informacijom,mogu rči da je čovjek odavno nastanio   svemir.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
pročitajte ovaj članak koji prenosim sa
http://hot.net.hr/planet-x/bliski-susreti/prvi-covjek-u-svemiru-bio-1933
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Autor
Miro-sinjPrema, nekim, saznanjima,izgleda, da se radi
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno