Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

MISTERIJA J002E3

20 Svi 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
sl1
Njegovo postojanje su potvrdili čak i najugledniji astronomi. Američki svemirski eksperti evidentirali su ga pod šifrom J002E3, ali još uvijek niko ne zna da li je rijec o manjem planetoidu, asteoridu, «Crnom princu» ili brodu tajanstvenih aliena, koji se na našoj planeti pojavljuju u svim mogucim oblicima, formama i velicinama.

Zagonetni objekat u orbiti naše planete prvi su ljetos uočili australijski astronomi. Oni su o svom otkricu uobicajnim putem informirali svoje kolege u svijetu. Njegovo postojanje uskoro su potvrdili i američki eksperti, i zvanicno evidentirali pod neobičnom šifrom J002E3, te kalsificirali kao manji planetoid ili asteroid.

Astronom Donald Jomans iz amricke NASA-e smatra :
- Vjerujem da se radi o svemirskoj letjelici!… Zapravo, gotovo sam siguran da se ne radi o prirodnom objektu, pogotovo ne o planetoidu ili asteroidu. Njegova orbita potpuno nas zbunjuje…


sl2 Uistinu je tako. Astronomi su već odavno usIako se ruski astronomi, pogotovo oni iz zvaničnih znanstvenih institucija za svemirska istraživanja, još uvijek nisu izjasnili o misterioznoj pojavi, među piscima znanstvene fantastike, kao i među istraživaćima fenomena letećih tanjira, oživjela je stara teorija o «Crnom princu». Radi se o prici koju je sedamdesetih godina prošlog stoljeća lansirao ruski pisac Aleksandar Kazancev. On je u jednoj svojoj prići ustvrdio da se u Zemljinoj orbiti tko zna otkada nalazi oštecćni svemirski brod nepoznatog porijekla. Dao mu je ime «Crni princ». Tu su priću kasnije potvrdili i neki ruski i francuski astronomi, koji su – navodno – registrirali neki nepoznati leteći objekat koji se ponaša atipično, a njegova putanja u Zemljinoj orbiti je suprotna putanjama svih do sada otkrivenih letećih objekata.
Ipak, najviše je onih koji zagonetni leteći objekat smatraju samo jednom od svemirskih platformi ili matićnih interplanetarnih letjelica koje se skrivaju u blizini naše planete odakle nam svakodnevno u letećim tanjurima pristižu misteriozni alieni, svemirski posjetioci o čijem prisustvu i djelovanju na na našoj planeti, posljednjih godina, ima sve više izvještaja.tanovili da manje planete i asteroidi imaju tendenciju ka čudnim orbitama na koje utice gravitacija Sunca, što, slucaj kod objekta nazvanog J002E3.

 

sl3

 

Tko su, zapravo, alieni i šta traže na planeti Zemlji?

Preuzeto sa www.bosnic.com

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno