Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

'Obama sprema veliku objavu o izvanzemaljcima'

05 Ruj 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
obama

Brojni internetski blogovi, od kojih je možda najaktivniji ZetaTalk, tvrde da će do kraja rujna biti razotkriven Planet X koji se nalazi između Zemlje i Sunca, kao i izvanzemaljska prisutnost na Zemlji.

To su događaji za koje neki predviđaju da će se odigrati još od 1995. godine, a navodno ih temelje na informacijama koje su dobili od Zeta, izvanzemaljske vrste koja već dugi niz godina živi među ljudima.

Zete navodno imaju i svoju zemaljsku glasnogovornicu s kojom komuniciraju telepatski, a ona sve informacije koje dobije dijeli na stranici ZetaTalk.

Jedna od nedavnih poruka koju je prenijela tvrdi da je američki predsjednik Barack Obama dobio ultimatum da do kraja rujna mora objaviti postojanje Planeta X i izvanzemaljaca na Zemlji.

Planet X navodno predstavlja opasnost za Zemlju i prije ili kasnije će svima postati jasno da postoji, no tada bi već, piše 'glasnogovornica' moglo biti prekasno. Plimni valovi, tektonski procesi i druge posljedice približavanja Planeta X imat će katastrofalne posljedice ako se ljudi dobro ne pripreme.

Blogeri i teoretičari zavjere tako tvrda da će do kraja rujna Obama obavijestiti javnost o ovom bitnom događaju i da će američki predsjednički izbori biti odgođeni.

Predviđaju velike nerede pa čak i rat, ali i da će se na kraju Amerika ujediniti s ostatkom svijeta i prebroditi krizu.

Ima li u ovim predviđanjima istine ili je sve plod nečije bujne mašte ostavljamo vama na prosudbu. U svakom slučaju, izvijestit ćemo vas ako trenutačni američki predsjednik održi govor o izvanzemaljcima među nama.

Hot.hr
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno