Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Agartha – ulaz u Unutrašnju Zemlju

01 Lis 2012
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

entrancetoagharta1
Ovo je prvi film ikada ( viđen ) o polarnom ulazu i moćnom Aurora Borealis nalik energetskom polju koje se pojavljuje na ulazu. Ovo je doslovno pogled u 5. Dimenziju sa ruske svemirske postaje MIR. Istinski nebeska vizija, ljepša nego što smo ikada mogli zamisliti, jednostavno veličanstvena. ( oba POLA su – zone zabrane leta – tako da je ovaj izvanredni dokument postao dostupan zahvaljujući hrabrome ruskome zviždaču.) Dokaz postojanja Unutarnjeg zemljinog kraljevstva:
Ovo je izvanredan dokaz postojanje kraljevstva Agartha u unutrašnjosti Zemlje. Kraljevstvo Agartha je unutrašnji 5D raj svete boginje Gaie, naše voljene majke Zemlje. Oni su potomci Lemurie i Atlantide koji su ostali vjerni Svjetlu.


Oni su morali naći skrovište u utrobi Gaie i stvorili su raj za sebe u Unutrašnjoj Zemlji kada je naš rajski planet bio uznemiren od mračnih osvajača prije 550 000 godina.


Ono što vidimo ( u videu i slici, op.prev. ) je ogromno svjetlo koje Gai šalje Flota galaktičke federacije a koje ulazi kroz polarni ulaz kako bi sačuvalo život Gaie i izlječilo njenu energiju tako da bude spremna i dovoljno snažna za proces duhovnog Uzašašća 2012. godine. Jer, Zemlja bi bila umrla da nije bilo diskretne masovne pomoći koju je primila od Obitelji Svjetla poslane u misiji od primarnog Kreatora. Kada je 1950-ih bilo detonirano tisuće nuklearnih bombi, tada je Gaia; duša Zemlje, pozvala pomoć i dovela Flotu galaktičke federacije ovdje.


Galaktička federacija je poduzimala ogromno čišćenje naše atmosfere već puno desetljeća, neturalizirajući nuklearnu radijaciju i otrovne kemikalije naše industrije kao i tajnu vojnu operaciju kemijskih tragova čije je svrha istrebljenje Čovječanstva.


geaMUZIKA koju čujete u ovome filmu DOLAZI IZ UNUTARNJE ZEMLJE! Muziku je snimio ruski znanstvenik u tajnoj, svetoj tibetanskoj špilji koja ima izravnu komunikaciju sa unutarnjim zemaljskim kraljevstvom Agarthe. Tibetanski redovnici kažu da već stoljećima meditiraju u ovoj skrivenoj špilji, a tek odnedavno se ova muzika čuje kako dolazi iz dubine Zemlje. Konstantno modulirajući / prilagođujući zvuk sve je snažniji i snažniji, što je pokazatelj da su u nastajanju velike stvari i da se proročanstva o povratku Doba Svjetlosti na Zemlju i iz Unutrašnje Zemlje uskoro u potpunosti manifestiraju. To je nada iznad ispunjene nade, to je sveta ljepota koja nam je milenijima bila skrivana, da prijatelji Svjetlosti postoje unutar i uokolo našega planeta, no da smo bili držani u virtualnom zatvoru neznanja nebrojena stoljeća na ovome planetu.


( Specifični nosač zvuka u ovome videu, producirao je glazbenik koji je dodao zvukove sintisajzera preko originalnog snimka iz tibetanske špilje. Ako želite čuti originalni sminak, pošaljite mi e-mail. )


Usput, želite li znati zašto postoji tolika tajanstvenost u vezi vanzemaljaca? Što mislite zašto je tolika tajnovitost u vezi NLO-a i vanzemaljskih civilizacija? To je zato što ih mi nazivamo ANĐELI… to su oni! Zato što ono na što se mi referiramo kao vanzemaljci, su također više dimenzionalna Bića iz viših duhovnih dimenzija koji su poslani od Boga u misiju ovdje ( na Zemlju, op.prev. ) kako bi nam se razotkrili. Ovdje su poslani od vrhovnog Kreatora ovog svemira kako bi ponudili golemu pomoć Čovječanstvu i kako bi nas obavjestili da su oni naša obitelji i da oni nas smatraju svojom obitelji. Oni također dolaze kako bi priveli kraju vladavinu tame na ovome svijetu.


Iz tog razloga, naše vlade ne žele da znamo / znate da postoji ogromna FLOTA NLO-a i veliki matični brod okolo Zemlje, koji se spremaju za prvi kontakt sa nama, očekujući signal od Boga da dođu i pomognu osloboditi ovaj sveti planet i Čovječanstvo od sila neprijateljskih Svjetlu ( mračnih sila, op.prev. ) koje su prikriveno preuzeli gotovo potpunu kontrolu nad našim planetom. To je nada nad nadama i veliko Svjetlo Nade koje se od nas skriva.
Kraljevstvo Agarthe u Unutarnjoj Zemlji nalazi se na 5D nivou i odigrati će glavnu ulogu u našem ponovnom rođenju u punu svjesnost. Agarthanci su potomci nositelja Svjetlosti Lemurie i Atlantide, a pronašli su utočište u utrobi Gaie, nakon invazije na Zemlju od strane Tamnog saveza Anchara koje je prekinulo Doba rajskog Svjetla na ovome svetome planetu.


Neka svjetlo zore uskrsne u našim dušama.
Astraelia

Izvor; www.astraelia.com
Preveo; Homo Luminous

 

 

izvor: http://www.svjetloradnici.com

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno