Subota 16 Listopad 2021
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NOINA ARKA 2 DIO

06 Tra 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ovaj članak je rađen prema biblijskim izvještajima.


noina_arkaI vidje Bog da je na zemlji silno zlo te odluči uništiti čovjeka.Vidi da među tim ljudima ima i pravednih,a ne želi da pravedni pogine,tada u snu dok je Noa spavao iznese mu svoj plan.

Naredi mu da sagradi ARKU. Od drveta gofera,(to drvo danas ne postoji a smatra se da je bilo smolasto i otporno na vodu)Noa i njegova žena 3 sina i njihove zene moraju izgraditi ARKU.

Koliko tu ima posla,a vremena je malo,a ko im je pomagao,lokalno stanovnistvo koje ga je ujedno i i smijavalo i pravilo budalom (danasnji razni autori raznih blogova i raznih stranica to upravo i rade upozoravaju covjecanstvo na nemile dogadaje i otkrivaju istinu a njih se smatra budalama)a on je njima govorija o bozjem naumu(Bog ili visa svemirska inteligencija) da ce unistiti zlo na planetu i vrijeme je da se pokaju(da prestanu sa svojim nemoralnim nacinom zivota) 40 godina Noa je radio Arku 40 godina je govorija o Bozjem naumu.

Tada jednoga dana okrene silna kiša (smatra se da je tek poslije potopa zbog novonastalih klimatskih uvjeta pocelo kisiti a dotle je bila obilna rosa koja je natapala polja) ljude hvata silna panika bjeze skrivaju se ali od bozje osvete nemaju se dje skriti i bivaju unisteni.

Arka pliva na silnoj vodi opiruci se valovima (danasnji brodograditelji koriste konstrukciju Arke jer moze bez poteskoca podnjeti valove od 30 metara podatak je uzet od zagrebackog instituta za brodogradnju) grdosija od 3 palube 150 metara duzine dupke puna a unutra savrsen red.

Arka pliva godinu dana nakon cega se nasukala na planinu Ararat iz Arke izlaze životinje a Noa je ostao jos neko vrijeme(za Arku postoji razni izvjestaji da je videna ali slomivena od pritiska glecera a mnogi govore da je nema).

Da li je arka bila prekooceanski brod ili svemirski brod (zanimljivo postoje price da iza mjeseceve orbite luta crni vitez ogromni svemirski brod ali se to taji) nije bitno vazno je da stvoritelj nas nadgleda i pazi sta radimo a 2012 je tako blizu dali ce se pojaviti novi Noa ili kao sto pise u novom zavjetu za ISUSA dolazim u oblaku kako sam i otisao. Ubrzo cemo vidjeti.


Autor: Miro-Sinj

noina, arka, Miro-sinj, tajna, noine, arke


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno