Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO,ILI IPAK IGRAČKA

05 Ožu 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO2  varaždin

VIDEO:
NLO sinoć viđen na varaždinskom nebu?
Jesu li Varaždin posjetili vanzemaljci, pitali su se sinoć Varaždinci koji su na nebu iznad Varaždina ugledali neobičnu pojavu.

Jedan od naših čitatelja poslao nam je kratku video snimku, snimljenu jučer oko 18 sati. Kako nam je rekao, vozeći se biciklom, pozornost mu je privuklo nešto na nebu.

- Kad sam došao do ugla Franjevačkog trga i Gundulićeve ulice, vidio sam da nekoliko ljudi također gleda u nebo pa sam stao i nabrzinu snimio to što se vidjelo - rekao nam je.

 

Nekoliko sekundi nakon što je čitatelj prestao snimati, neobična je pojava nestala s neba, a ostalo je pitanje što je to zapravo bilo i jesu li Varaždin posjetili vanzemaljci?


.
Neobičnu pojavu, ali u jutarnjim satima, oko 6 sati i 40 minuta, zabilježio je još jedan čitatelj i poslao nam fotografiju snimljenu s njegovog balkona. Ako ste i vi primjetili da se nešto nebično zbiva na nebu iznad Varaždina javite nam, pošaljite svoju snimku ili video

.

   nlo varaždin xxl

                                                         

 

 

              

 

 

 

 

 

preneseno sa
http://www.evarazdin.hr/video-nlo-sinoc-viden-na-varazdinskom-nebu/

 

 

 

 

 

 

Jedan od, naših ,čitatelja, poslao nam je, kratku video snimku

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno