Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

RAT ZA TAJNU PIRAMIDE

06 Ožu 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  piramida rusija ukrajina krim  

Teorija zavere:
Pravi razlog sukoba Moskve i Kijeva je najstarija piramida na svetu koja je pronađena na Krimu?! – VIDEO

 

Najstarija piramida na svetu, koja je pronađena na Krimu, je, prema određenim teoretičarima, ako ne jedini pravi, a ono barem jedan od najvećih razloga za vojnu intervenciju Rusije na Krimu.

Tvrdi se da datira još iz perioda Jure. Visoka je 45, a dugačka 72 metra. Ukrajinski naučnik Vitalij Goh je rekao da je ona sagrađena u vreme dinosaurusa.

 

Prema njegovim rečima, Krimska piramida ima skraćeni vrh poput onih kod Maja ali izgledom više podseća na egipatske piramide.

Hteli da to priznamo ili ne, ali Novi svetski poredak je oduzimao oblasti pre nego što bi mi na vreme shvatili da im te teritorije daju pristup naprednim tehnologijama drevnih naroda.

Pogledajte, primera radi, Aljasku. Ako se pogleda mapa, geografski gledano, više ima smisla da to bude teritorija Kanade. Ipak, na nju polaže pravo SAD a pojedini istraživači tvrde da se ispod takozvane 'tamne piramide' nalazi moćna tehnologija, koju SAD čuva kao i Oblast 51.

O otkrivanju piramida danas se malo govori jer zvanični mediji slabo govore o tome. To je, kako se tvrdi, zato što Iluminati nedozvoljavaju da znamo nešto više o svojoj prošlosti i istinu o svom postojanju.

Oni ne žele da znamo za postojanje čiste, bezbedne, besplatne energije. Ne žele da saznamo da ne moramo više da vadimo naftu ili kopamo ugalj. Time su nas unazadili nekoliko stotina godina.

Samo podsećanje da imamo i piramide na Karibima, u oblasti Bermudskog trougla, čija je energija toliko jaka da ometa navigacione uređaje i dovodi do toga da nestaju avioni, brodovi...

Naravno, tu su i piramide na obali Indije, u Sibiru, u blizini Bajkalskog jezera. Potom, tu je piramida na Antarktiku gde su nacisti izgradili bazu tokom Drugog svetskog rata. O mnogim piramidama istoričari i zvanična istorija ćute.

I da se vratimo na sam početak – uveliko se već danima nezvanično, baš ova piramida na Krimu, navodi kao glavni razlog sukoba Moskve i Kijeva.
Koliko u svemu tome ima istine na svakome je da proceni, ali sigurno je da su mnogi veliki sukobi upravo vođeni na mestima gde su pronađene drevne piramide.
.


.

preneseno sa
http://www.vestinet.rs/zanimljivosti/teorija-zavere-pravi-razlog-sukoba-moskve-i-kijeva-je-najstarija-piramida-na-svetu-koja-je-pronadena-na-krimu-video
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,

možda još ovo da se pogleda
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/167993/Russian_Pyramid_Secrets_Leaked/

 

.

 

 


Hteli da, to priznamo ili ne, ali Novi svetski, poredak je, oduzimao, oblasti pre neg

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno