Petak 28 Siječanj 2022
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ispuh mlaznih aviona - Chemtrails

17 Tra 2009
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Nešto što me totalno šokiralo i morao sam to objaviti i na ovoj stranici, makar postoji stranica o toj temi, ali nešto kasnije...

Da li ste ikada obračali pažnju na ispuh mlaznih aviona u zraku? E pa ni ja nisam, ali to bi se od sad moglo promijeniti...

mlaz, aviona, ispuh, zrakoplova

 

Svima nama je poznato da avioni dok lete ponekad za sobom ostavljaju bijeli trag koji jako brzo nestaje. Ova pojava zove se contrail a do nje dolazi zbog stvaranja kristala leda iza aviona, nastanak ovih kristala moguć je samo na velikim visinama gdje je temperatura daleko ispod ništice i pod uvjetom da je vlažnost zraka veća od 70%.

 

Nasuprot tome, 1998. godine kod gradića Espagniola u Kanadi, zabilježen je fenomen kod kojeg je primjećeno da  avion koji leti na velikoj visini ostavlja za sobom trag koji ne nestaje, već na nebu ostaje satima, polako se raspršuje i stvara bjeličastu maglicu koja počinje prekrivati horizont. Ova pojava ne nastaje prirodnim putem već do nje dolazi zbog ispuštanja nepoznatih tvari iz avionskih spremnika zbog još neutvrđenih razloga i nazvanaje chemtrails (eng. chemical trails - kemijski tragovi). Često se može vidjeti više aviona koji ispuštaju više chemtrail slojeva nad teritorijem, pritom često tvoreći znak "X", paralelne chemtrail-ove ili ili mrežu chemtrail-ova.

Prvu analizu uzoraka tvari koje se ispuštaju iz ovih aviona obavio je Clifford E. Carnicom koji je na svojim web stranicama detaljno objasnio metodu analize i rezultate mjerenja. Otkrio je da se u chemtrail-ovima, osim ostalog, nalazi aluminij, barij, kalcij, magnezij i titan, kao i mikroskopska vlakna koja ponekad sadržavaju razne bakterije i gljivice, pa čak i crvena krvna zrnca.

mlaz_aviona, ispuh, mlaznog, aviona25. Svibnja 2000. Republika Hrvatska postala je potpisnik NATO-ovog sporazuma pod naazivom "partnerstvo za mir" među ostalim ovim sporazumom RH otvara svoj zračni prostor za slobodan prelet NATO-ovih zrakoplova, od ovog dana chemtrails su primjećene i na našem nebu.  Tko i zašto zaprašuje naše nebo nepoznatim i otrovnim tvarima još nije utvrđeno. Postoje razne spekulacije o razlozima ove globalne misije. Spominje se među ostalim: depopulacija stanovništva, ratovanje uz pomoć biološkog oružja, kontrola uma, stvaranje velikog radarskog sistema na nebu, kao i NASA-ina verzija priče u kojoj stoji da se radi o kontroli vremenskih prilika pod nazivom "Project Shield" a u svrhu zaštite od radioaktivnog djelovanja Sunčevih zraka... U ovom trenutku nitko nemože sa sigurnošču reći zbog  čega se ova globalna akcija izvodi, ali mišljenja smo, da su namjere dobroćudne, već bi za njih znali, zar ne?

Ovaj tekst vam može poslužiti kao mali uvodnik u ovu tematiku, a ako ste ovdje vjerojatno ste i sami svjesni ovog problema. Pozivamo Vas da se uključite u naš forum i fotografijama i tekstovima sudjelujete u raspravama o chemtrailovima.

Prikaz aviona u akciji:

mlaz_aviona12

STO MOZETE NAPRAVITI?

U slucaju da se uvjerite s vlastitim istrazivanjem i sto je najvaznije vlastitim ocima u stvarnost Chemtrails programa - sto dalje?
Nemojte se obeshrabriti. Svijet je veliko i zilavo mjesto, a vase tijelo puno mocniji mehanizam od onoga u sto vas uvjeravaju.
S malo dodatnog istrazivanja mozete pronaci nacin prehrane, vitamina i minerala, koji djeluju najbolje za zastitu i ojacanje vaseg organizma. Npr. unos kalija je vrlo bitan protiv povisenih razina aluminija i barija. Banane su dobar izvor kalija.

Postojali chemtrailsi ili ne - na kraju ste uvijek na dobitku jer zivite zdravije, zar ne.
Jedino gore od zaprasivanja teskim metalima, pogubnim bakterijama - itd. moze biti samo udar na vase emotivno stanje. Depresija, beznadje - su samo dvostruka pobjeda bijelo-srebrnih aviona bez oznaka.

Djelovanjem mozete uvelike ukloniti emocionalno opterecenje - bilo da fotografirate nebeske mreze ili sirite informacije medju vasim prijateljima i poznanicima - u vasem drustvu, na internet forumima ili pokusaj da upozorite medije. Tek kada je informacija proslijedjena kriticnoj masi ljudi moze doci do neke pozitivne promjene i osvjestenja problema.

Do tada - djelujte hladne glave, koristite valjanu argumentaciju, zurite polako i - bez panike.
Zahvaljujem se ovim putem ekipi koja je obratila pažnju na temu i podjelila je sa ''širim'' pukom.

Za Vas odabrao: Danijel Folnegović

 

ispuh, mlaznih, zrakoplova, onečišćenje, zraka, letovima, aviona


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno