Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

balkan,srbija šta se dešava na balkanskome poluotoku

03 Srp 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   balkan srbija

 

Što se događa sa Srbijom? Božja kazna Ili se sami uništavaju.... Pitanje je sad!

    Autor: Zrinka K.
    
    Srbija pred apokalipsom?

Bez obzira je li klimatsko oružje zaista postoji ili ne, ostaje činjenica da splet neobičnih okolnosti u Srbiji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
Zato, pogledajmo samo neka najnovija „čuda", koja su poharala Srbiju i njenu bližu okolinu u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Poslije poplava kakvih na srpskim prostorima, čak i po riječima stručnjaka, nije bilo ni u posljednjih tisuću godina – najčešće baš na tim istim područjima sada se događaju neviđene orkanske bure i tornada. Prvo je na području Lazarevca, koje je nedavno stradalo od vodene stihije, protutnjao pravi tornado

koji je doslovno podizao natovarene kamione, nosio krovove kuća i čupao bandere.

Zatim se slično dogodilo i u Svilajncu, koji je također prije toga bio potpuno poplavljen, u kojem je tornado otpuhao krovove sa oko 100 kuća, a po svjedočenju mještana, bilo je toliko strašno da nisu mogli opisati silinu iznenadnog vjetra koji je nosio drveće.

U isto vrijeme, također na području gdje su nedavno harale poplave, cijelom širinom Republike Srpske je prošao gigantski oblak dugačak tri kilometra, koji je pored olujnog vjetra kakav se ne pamti, sručio led veličine teniskih loptica, koji je uništivši 15 dalekovoda izazvao nestanak struje u pola Republike i doslovno svojom razornom snagom ubio mnoge domaće životinje na koje je pao.

Međutim, ni tu nije kraj neobičnim pojavama, jer na primjer kod Kuršumlije i dalje traje agonija sa najezdom nepoznate vrste ogromnih crnih i agresivnih skakavaca, koji podjednako grizu ljude i životinje, a koji se kreću u roju dugačkom nekoliko stotina metara. Pri tom i sami stručnjaci govore da im nije poznato o kakvim se skakavcima radi, niti odakle su došli, pa čak ni to čime se hrane.

Osim toga, početkom srpnja su mnogi mediji prenjeli su apokaliptične scene iz Gornjeg Milanovca, dakle iz još jednog grada koji se tek oporavlja od stravičnih poplava, u kome je rijeka Despotovica šokirala sve mještane sa svojom izrazito crvenom bojom vode, zbog čega su je odmah prozvali – krvava rijeka.

Nadalje, na blakanskom poluotoku je listu neobičnih pojava koje nikada ranije nisu viđene, produžila pojava takozvanih azijskih stršljenova u Sloveniji koji predstavljaju veliku prijetnju po ljudske živote, a u Makedoniji je stupove gustog dima počeo izbacivati i vulkan Duvalo kod Ohrida, što je zaprepastilo čak i tamošnje vatrogasce, s obzirom na to da su svašta gasili do sada, ali nikada žive vulkane.

Isto tako, tlo na prostoru Srbije, ali i drugog dijela Balkana sustavno podrhtava pa je u posljednje vrijeme zabilježen i nemali broj potresa koji polagano uznemiruju ljude.
Sve to zajedno, kod mnogih ljudi budi sumnju da su možda bar neke od tih pojava izazvane ili barem potpomognute ljudskom rukom, pogotovo kada je riječ o neviđenim oblacima i strujanjima zraka koji izazivaju obilne kiše i stvaraju zastrašujuća i uništavajuća tornada.

No, s obzirom na to da su krvave rijeke, olujana nevremena, ubojite poplave, ali i najezde skakavaca, samo neka od Biblijskih upozorenja, postoje oni koji tvrde: "Ove katastrofe, Božja su kazna Srbiji"!

 

preneseno sa
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/126602-sto-se-dogada-sa-srbijom-bozja-kazna-ili-se-sami-unistavaju-pitanje-je-sad.html

 

 

 

 

 

 

 

Nadalje, na blakanskom poluotoku, je listu neobičnih, pojava koje nikada ,ranije nisu viđene, produžila pojava takozvanih

      

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno