Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Što nas LAŽU!Meteor nad Bukureštom

08 Sij 2015
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 meteor bukurešt

      


Odjednom jako svetlo i nesnosna buka
GORJELO NEBO NAD BUKUREŠTOM: Pogledajte kako je meteor uplašio Rumunje!


Iako stručnjaci ističu da je ovaj fenomen uobičajena pojava i da nema razloga za uzbunu, jedan broj građana uplašila je jarka svjetlost, te su odmah prijavili ''incident''

 

Jedan meteor ušao je u Zemljinu atmosferu i tom prilikom osvjetlio nebo nad Bukureštom. Kako navodi ''Raša tudej'', meteorit je ušao u atmosferu u srijedu negde oko tri ujutru, a jako svjetlo pratila je i velika buka.

Predsednik rumunske svemirske agencije Marijus Joan Piso rekao je da nije prijavljena bilo kakva šteta, a i dalje nije poznato da li je neki dio tog tjela završio na Zemlji.

Piso je dodao da je ovaj fenomen uobičajena pojava i da nema razloga za uzbunu, iako je jedan broj građana uplašila jarka svjetlost, te su odmah prijavili ''incident''.

Da podsetimo, 26. sječnja Zemlju očekuje blizak susret sa asteroidom prečnika jedan kilometar.

preneseno sa

http://www.kurir.rs

 

 

 

 

dodao,ovaj,fenomen,ušao,prilikom

 

 

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno