Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Misteriozni bljesak

08 Ožu 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   bljesak

VIDEO: MISTERIOZNI BLJESAK NA NEBU PRESTRAVIO STANOVNIKE Noć se na trenutak pretvorila u dan: 'Mislio sam da je zvijezda, ali nije...

Stanovnici Urala u Rusiji ostali su prestravljeni kad im se na nebu pojavio neobičan fenomen, koji je izgledao kao "vatrena lopta

Riječ je meteoru koji je sjajio dok je 'padao', odnosno izgorio pri ulasku u Zemljinu orbitu, što je izazvalo jaku svjetlost, ali i manje 'eksplozije' na nebu.

Stanovnici su se dakako prepali, a na snimci koja kruži internetnom vidi se koliko je svjetlosti u  trajanju od šest do sedam sekundi izazvao meteor, pa cesta usred noći na trenutak djeluje kao da je snimana u danu.

- Mislio sam da je to zvijezda, ali ispostavilo se da nije. Dok je padao, svijetlio je žutom i narančastom bojom, a za sobom je ostavljao trag koji je svjetlucao ljubičasto", rekao je jedan od očevidaca fenomena za Sputnik News. Dodao je da su se ljudi prepali, a neke je uhvatila i panika pa su vrištali jer nisu znali o čemu se radi.

Lokalni mediji naknadno su izvijestili da se radilo o prirodnom fenomenu, što su potvrdili i znanstvenici.
preneseno sa

 

 

 


https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-misteriozni-bljesak-na-nebu-prestravio-stanovnike-noc-se-na-trenutak-pretvorila-u-dan-mislio-sam-da-je-zvijezda-ali-nije/7106739/

 

 


ali,i,manje,pa,su

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno