Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Šta se to događa na mjesecu

18 Pro 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   puni mjesec 1

         


zemljin satelit
-
ŠTO SE TO DOGAĐA NA MJESECU? Uočene neobične pojave

U posljednje vrijeme, Mjesec je bio tema skoro svih vodećih znanstvenika i ufologa. Razlog tome leži u činjenici da su na tom zemljinom satelitu uočene neobične pojave kao npr. čudne crte koje se ne mogu objasniti, pravokutne strukture i misteriozna ”sjenke” koje nikad nisu vidjele sunčevu svjetlost.

Za ufologe to je nedvojbeni dokaz o postojanju izvanzemaljaca na Mjesecu. Međutim, što se znanosti tiče, još ćemo morati čekati na potvrdu te teorije. Ili nećemo?!

Sudeći po nedavnim događanjima u Europskoj svemirskoj agenciji (ESA), njihovi istraživači su sve bliže odgonetki misterije zvane Mjesec. Naime, pri posljednjoj misiji, otkrili su da se nešto čudno događa na sjevernom polu Mjeseca. Cilj tog istraživanja bio je uhvatiti stup u pravcu sunčeve svjetlosti sa svake staze i na kraju napraviti fotografije koje pokazuju svaku osobinu pola.

U ESA-e tvrde da su najveći izazovi u stvaranju tih Mjesečevih foto mozaika bili promjenjivi uvjeti osvjetljenja. No, vratimo se na tematiku. Kad su istraživači posložili sve fotografije zajedno, otkrili su da su neki dijelovi sjevernog pola ostali u sjeni bez obzira na kut ili smjer sunčeve svjetlosti.

Fotografije Mjesečevog sjevernog pola (oko 32.000 njih) snimane iz svakog mogućeg kuta tijekom dvije godine prikazuju fenomene koje bi se mogle nazvati ”sjenkama”, a koje uopće ne bi smjele biti tamo. ESA-ini istraživači su to objasnili nevjerovano dubokim špiljama koje svjetlost nikada nije obasjala.

No, ufolozi vjeruju da su ova misteriozna područja koja su u mraku cijelo vrijeme, ustvari, ulazi u tajne baze izvanzemaljaca na Mjesecu te da je zemljin satelit jedna ogromna šuplja baza.

preneseno sa
www.dnevno.hr

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno