Ponedjeljak 29 Studeni 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Rusi oborili NLO

11 Sij 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

    nlo ufo zgrada

            

Globalne vlade i obavještajne agencije širom svijeta u proteklih nekoliko godina, objavile su na hiljade stranica dokumenata koji se odnose na NLO fenomen.

Ova dokumenta impliciraju da su neidentificirani leteći objekti česta pojava na radarima i da ih naše  vojne snage jure, a onda se šalju na bliže istraživanje i posmatranje. Dokumenti također otkrivaju da su već viđeni čudni objekti koji putuju nevjerovatnom brzinom i izvode manevre koje nijedna poznata letjelica ne može.

KGB incident

Ovaj dokument, koji se nalazi u CIA arhivi, opisuje da je nakon Mihaila Gorbačeva koji je, uzgled budi rečeno, jednom javno istakao da “fenomen NLO-a postoji i da se mora ozbiljno "shvatiti", kada je KGB raspušten, brojni tajni spisi završili su u vlasništvu CIA.

Upravo ovo se desilo s dokumentom na 250 stranica koji opisuje šta se desilo nakon što je srušen vanzemaljski svemirski brod iznad vojne baze u Sibiru.

“Obavještajna služba SAD zadržala je spis od 250 stranica koji se bavi napadom na NLO u vojnoj bazi u Sibiru” stoji u opisu i dodaje se nešto nevjerovatno:

“Dokument sadrži ne samo dokumentirane fotografije i crteže, već i svjedočanstva stvarnih učesnika u ovom događaju. Jedan od CIA pripadnika rekao je da je ovaj slučaj ‘zastrašujuća slika osvete vanzemaljskih bića, slika koja ledi krv u žilama’”.

“Prema materijalu KGB, leteči tanjur je leteo veoma nisko iznad vojne baze koja je obavljala rutinske testove. Iz nepoznatih razloga, netko je neočekivano lansirao raketu i pogodio NLO. Pao je na zemlju nedaleko odatle i pet niskih humanoidnih bića sa “velikim glavama i velikim crnim očima” izašli su iz njega.

U svedočanstvu piše da su dva vojnika preživjela, a nakon što su se oslobodila, vanzemaljci su prišli bliže i bacili objekat sfernog oblika. On je zujao, a onda je zasijao. Za nekoliko sekundi, sfera je postala veća i eksplodirala je, ispuštajući bjelu svetlost. Tada, 23 vojnika koja su gledala ovaj fenomen pretvorila su se u kamene stubove. Samo dva vojnika koji su stajali u sjeni i nisu bila izloženi ovoj eksploziji su preživjeli.”

Dokument dalje tvrdi: “ KBG izveštava da su ostaci NLO-a i ‘skamenjeni vojnici’ premješteni u tajni znanstvenoistraživački institut blizu Moskve. Specijalisti pretpostavljaju da je izvor energije, koji je i dalje nepoznat Zemljanima, promenio strukturu organizama vojnika i pretvorio ih u supstance čija molekularna kompozicija je ista kao u krečnjaka.”

Ovaj dokument se završava komentarom pripadnika CIA: “ Ako se ispostavi da su KGB dokumenti istiniti, ovo je veoma pretjeći slučaj. Vanzemaljci poseduju oružja i tehnologiju koju ne možemo ni da zamislimo. Ako su napadnuti, brane se.”

Webtribune.rs

 

preneseno sa
http://webtribune.rs

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno