Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Na Mjesecu otkrivena izvanzemaljska letjelica

03 Tra 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Uzbuđenje među ufolozima. Na Mjesecu otkrivena izvanzemaljska letjelica duga 17 km! Nećete vjerovati tko bi je se prvi mogao dočepati

Lovac na NLO-e Scott C. Waring tvrdi da je pronašao svemirski brod dug 17 km u Mjesečevu krateru Watermanu. Izvanzemaljska letjelica, prema njegovu mišljenju, mogla bi sadržavati riznicu informacija i tajnih tehnologija. Waring, koji vodi blog UFO Sightings Daily, kontaktirao je Elona Muska kako bi razmotrio slanje svemirske letjelice.

“Javio sam se Musku i bio sam iznenađen svim komentarima čitatelja. Očito ima mnogo ljudi koji misle da je dobra ideja da Musk pogleda to. Osjećao sam da bih trebao obavijestiti Muska da zna da se na Mjesecu nalazi 17 km dug izvanzemaljski brod na Mjesecu. Nadam se da će biti zainteresiran”, napisao je na blogu.

Evo kako izgleda navodna letjelica.


preneseno sa
http://webtribune.rs/na-mesecu-otkrivena-vanzemaljska-letilica-duga-17-km-video/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno