Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Koji k... da li je ovo dokaz teleportacije?

10 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zažbukajte "vrlo tajno" na ovu snimku ...
Jake Massey u vijestima

Jeste li znali da se policajci mogu teleportirati? Ne, ni ja - ali definitivno mogu. Ne vjerujete mi? Onda pogledajte video ispod.

Na snimci s kamere policijskog auta prikazan je policajac nagnut prema prozoru vozila ispred, vjerojatno u razgovoru s vozačem. Ali onda, baš kad je htio legitimirati vozača pojavljuje se svjetleči NLO objekt i ... ???

Nakon nekoliko sekundi, sjaj svjetlosti nestaje, ostavljajući samo hrpu zapaljene odjeće uz cestu. Zaustavljeni automobil zatim bježi, a vozač je očito bio u panici ili je možda ipak bio zaustavljen zbog nekog prekršaja, pa je dao petama vjetra.

Zapanjujuću snimku podijelio je UFO Today, u subotu 12.1.2019. i prikupio 11.000 pregleda.

teleportacija

Korisnik koji je podjelio snimku tvrdi da je videozapis pohranjen na poslužiteljima u Pentagonu i da je označen kao "strogo tajna", ali ne navodi kako mu je došao u posjed, što je malo sumnjivo!

Također je rekao: "Skinuo sam video(kako?) i podijelio ga s nekoliko  prijatelja u NLO zajednici i svi su mi rekli isto, ova snimka izgleda stvarno i mogla bi promijeniti sve što znamo o priči o NLO-ima.

"Snimka pokazuje kako je policajac zaustavio automobil iz nepoznatog razloga. Kada policajac pokušava pitati vozača neko pitanje, vidimo vrlo jaku svjetlost koja dolazi s neba. Nije poznato je li tijelo policajca teleportirano i odjeća mu  ostala na zemlji ili je cijeli ispario.

"Nakon što svjetlo nestane, vozač, očito uplašen, odlazi. Nejasno je gdje se taj događaj dogodio." Ovaj videozapis mogao bi biti iskra koju tražimo dugo u NLO zajednici. "

Zaista, korisnik je u natpisima naveo da bi "ako je ovaj snimak stvaran, to bio najbolji dokaz o izvanzemaljskim aktivnostima na Zemlji ikada".

Budući da se radi o snimci nastaloj u stvarnom policijskom automobilu, autentičnost je nepobitna, osim ako si netko stvarno nije dao mnogo truda da sve ovo izrežira, što također nije nemoguće u današnje vrijeme.
Sami procjenite da li je riječ o namještaljci ili ipak stvarnoj snimci. Ja sam nekako 90% da je namještaljka, a 10% da je stvarna snimka!

Molim Vas komentare ...

Izvor: newsypeople.com

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno