Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ruski znanstvenik: NLO je srušio meteorit nad Sibirom kako bi spasio Zemlju

29 Svi 2009
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

ZAGREB - Dr. Juri Labvin, predsjednik Zaklade za tunguski fenomen izjavio je jučer makedonskoj novinskoj agenciji MINA da je eksploziju nad Sibirom 1908. godine izazvala izvanzemaljska letjelica koja se žrtvovala i sudarila s meteoritom kako bi spasila Zemlju od katastrofe.

Eksplozija u području Tunguske doslovno je pokosila oko 2000 četvornih kilometara šume, odnosno oko 60 milijuna stabala...

Znanstvenici pretpostavljaju da je tada u atmosferi eksplodirao komet ili asteroid snagom od oko 1000 atomskih bombi kakve su bačene na Hirošimu, odnosno 20 milijuna tona TNT-a. Sjaj je zabilježen čak i u Londonu. Međutim, stručnjaci nikada nisu uspjeli pronaći nikakav krater, niti ostatke asteroida.

Neki su znanstvenici stoga kao moguće rješenje predstavili udar antimaterije, koja je u srazu s materijom oslobodila golemu energiju i nestala. S druge strane brojni ufolozi vjeruju da je na tom mjestu u Zemlju udarila svemirska letjelica.

Međutim, Labvin smatra da su komadi kvarca s neobičnim oznakama pronađeni u području Tunguske ostaci letjelice koja se sudarila s meteoritom.

„Mi nemamo tehnologiju kojom bi otisnuli takve crteže na kristalima. Osim toga pronašli smo željezni silikat kakav se ne može stvoriti nigdje drugdje osim u svemiru.“  (njd)

 

izvor: jutarnji.hr

tajna, sibirske, eksplozije, nlo, fenomen

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno