Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Planete Sunčevog sustava bi se mogle oteti kontroli

12 Lip 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Orbite planeta Sunčevog sustava shvaćamo zdravo za gotovo, no nova simulacija je pokazala kako bi se planete jednog dana mogle oteti kontroli pri čemu bi se Zemlja mogla sudariti s Venerom ili razbiti Mars na komadiće. Orbite su zapravo nestabilne, a sistem kaotičan, pri čemu najveći problem predstavljaju Merkur i Jupiter. Zbog specifičnosti putanja ovih dvaju planeta moglo bi se dogoditi da se nađu dovoljno blizu da Jupiterova gravitacijska sila privuče Merkur i izbaci ga iz putanje oko Sunca. Ovo opet ide u prilog da nam u posjet dolazi neko veliko tjelo tj planet x(deset) ili NBIRU koji je opisan u drevnim knjigama Sumerana,a danasnja znanost to uporno odbija,govoreci razne gluposti koje vise ni malu djecu ne mogu uvjeriti u istinost.

Da nebi puno mislili o svemu tome sad su nam ubacili klonirani virus gripe koji ima obiljezja:pticje,svinjske I ljudske gripe,planet je po nekim mudracima prinapucen pa ga treba malo očistiti jer se boje za svoje bogastvo.

Cjeli planet je u pandemiji razbijajte glavu o tome to je poruka koju nam serviraju da ne mislimo o onome sta upravo dolazi. Vec su posijali paniku sta ce dalje biti vidjet cemo.

IZVOR MONITOR-HR

Autor miro-sinj

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno