Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Navodno prošireno područje Zone 51 ili nešto cool?

30 Svi 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zanimljiva je priča o tome kako se navodno nikada prije nije otkrila podzemna baza u blizini područja 51, snimljena na satelitskoj karti pomoću Zoom.Earth-a. To je Područje 51 tako da je zasigurno uvjerljiva ideja. Još je zanimljivije bilo brzo pobijanje druge web stranice koja je pokušavala objasniti da je to ogromno prostranstvo zagonetne podloge zapravo - divovski umjetnički projekt! No stvarno!

"- Pronašao sam nešto u području 51 koji izgleda kao novoizgrađena podzemna baza. Ali zašto bi američka vlada trebala još jednu podzemnu bazu? Ne koristim Google Karte jer blokiraju puno stvari. Pogledajte ovaj objekt, stvarno je nevjerojatno."

Ova analiza dio je zvuka koji je predstavio Scott Waring na videozapisu usluge

)

google earth 640x360
Nije baza!

Ali stvarno objašnjenje za anomaliju je još bolje, maštovitije… i stvarnije.

"Dokle god ćeš raditi skulpturu, zašto ne napraviti onu koja se natječe s 747, ili Empire State Buildingom ili mostom Golden Gate."
- Michael Heizer"

Ako ćete razmišljati duboko i široko, umjetnik Michael Heizer bio je odličan izbor. On je inaće pionir suvremenog oblika poznatog kao Land Art u kojem izrađuje masivne skulpture na površini koristeći opremu za zemljane radove. Jeste li sad počeli dobivati ideju zavjere? Nekoliko komentatora na usluzi YouTube i Tyler Rogoway u The Driveu istaknulo je da je slika na fotografiji Zoom.Earth "City" - projekt na kojem Heizer radi od 1972. godine.

""Grad se sastoji od pet faza, od kojih se svaka sastoji od niza struktura koje se nazivaju kompleksi, a ukupno mjere oko kilometar u širinu i 2 - 3 kilometra u dužini.""

Kao što je opisano na Heizerovoj internetskoj stranici, City je djelomično bio inspiriran tradicijom američkih Indijanaca u izgradnji humaka i drevnim gradovima srednje i južne Amerike. Smješten je u vrtnoj dolini u okrugu Lincoln u okrugu Nevade - u istoj državi u kojoj se nalazi područje 51 - u početku se financirala iz vlastitih izvora, ali sada dobiva novac iz više zaklada i planirano je da bude dovršena do 2020. godine.

alien 226246 640

Ako tražite zavjeru povezanu s gradom, ovo je nešto najbliže što ćete dobiti. Vrtna dolina je dugo bila privlačna saveznoj vladi kao mjesto za željezničke veze koje povezuju tajne raketne silose ili repozitorij nuklearnog otpada. No akvizicije zemljišta koju je potaknuo Heizer naoko je zaustavila saveznu vladu, a on je time "dobio" mjesto na kraju grada gdje je isprojektirao vrtni centar. Međutim, u 2014. godini, američki senator Harry Reid iz Nevade (od slavnog NLO-a iz Pentagona) uveo je „Zakon o povlačenju vrtne doline“ kako bi sačuvao zemlju oko grada. Godine 2015. skupina vrhunskih američkih muzeja udružila se kako bi potaknula očuvanje područja te je iste godine ušla u novoizgrađeni Nacionalni spomenik, naoko štiteći ga od daljnjeg preuzimanja od strane - federalne vlade, vojske, vanzemaljaca ili ćega već.

Je li Harry Reid štitio Grad ili možda skrivao nešto drugo? Nešto što se nalazi duboko ispod tog zemljišta?

Večinski izvor:

https://mysteriousuniverse.org/2019/05/alleged-area-51-secret-underground-base-is-actually-something-cool/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno