Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Rusi oborili NLO

09 Kol 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ruski vojnici zarobili vanzemaljce nakon što su oborili NLO, deklasificiran materijal CIA.

Ruska je vojska gađala NLO pre nego što su ih preživeli vanzemaljci napali. senzacionalno se tvrdi u deklasificiranom izveštaju CIA-e.

 

Šokantni izvještaj, koji uključuje tvrdnje da su 23 vojnika, vanzemaljci u NLO-u pretvorili u kamen nakon što su se pretvorili u svjetlosnu kuglu, pokopan je među hiljadama deklasificiranih dosijea koje je američka obavještajna agencija objavila na mreži.Dotični izvještaj, kreiran 27. marta 1993., prijevod je izvještaja CIA-e iz ukrajinskih novina Ternopil vechirniy.Izvještaj iz novina kaže da su nakon što je Mihail Gorbačov izgubio vlast 1991. godine mnogi dosjei KGB-a došli do CIA-e, uključujući navodni dosje na 250 stranica o bizarnom NLO napadu, koji je uključivao slike i svjedočenja.Izvještaj kaže da se nisko  leteći,leteči tanjir pojavio nad vojnom jedinicom u obuci u Sibiru, prije nego što je jedan od vojnika ispalio protuavionsku raketu te ga oborio.

  Sada deklasificirano izvješće CIA-e s izvanrednim potraživanjima.

rv2

                                                          Sada deklasificirano izvješće CIA-e s izvanrednim potraživanjima.

     

Pisalo je:
 "Izašlo je pet niskih humanoida sa velikim glavama i velikim crnim očima.
"Za dva vojnika se kaže da su preživjeli, te su opisali kako se, nakon izlaska iz krhotina, pet bića spojilo u sjajnu bijelu sfernu kuglu svjetlosti koja je zujala i šištala.
Tada je eksplodiralo, a kako se činilo i 23 vojnika koji su sve to gledala pretvoreni su u kamen, tvrdi se u izvještaju.Dvojica preživelih bili su u sjeni, rekao je.

Izveštaj kaže:
 "Izveštaj KGB-a stoji da su posmrtni ostaci" okamenjenih vojnika "prebačeni u tajnu istraživačku ustanovu u blizini Moskve.
"Stručnjaci pretpostavljaju da je izvor energije još uvijek nepoznat Zemljanima. te kako je odmah promijenio strukturu tijela vojnika, pretvarajući ga u tvar čija se molekularna struktura ne razlikuje od krečnjaka.

   rv1                                                                    Za NLO su rekli da su ga oborili ruski vojnici.

Predstavnik CIA-e je izjavio:


 'Ako dosije KGB-a odgovara stvarnosti, to je izuzetno prijeteći slučaj.
"Vanzemaljci poseduju takvo oružje i tehnologiju koja nadilaze sve naše pretpostavke."


U dokumentu nije objašnjeno zašto je CIA zadržala prijevod izveštaja ukrajinskog lista.
Međutim, u prevedenom izvještaju novina koji se nalazi u deklasificiranom spisu CIA-e, rečeno je da izvor informacija dolazi iz Kanadskog tjednika World News, koji je u to vrijeme bio poznat po objavljivanju stranih i izmišljenih naslova vijesti.
Prema web stranici NLO-a i YouTube kanala Lionsground, "morate biti oprezni što CIA objavljuje na mreži, jer bi to moglo biti dezinformacija".

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno