Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Trogodišnji dječak pričao je o vanzemaljcu koji je došao po njega i nacrtao ga.

20 Ruj 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na web stranici američkog istraživača anomaloških stvorenja Lon Strickler nedavno je objavljena poruka zabrinute majke trogodišnjeg dječaka. "Prije otprilike dva mjeseca, moj trogodišnji sin počeo je snivati neobične snove o posjetiteljima koji dolaze u njegovu sobu. Prije nekoliko tjedana posjetili smo liječnike i oni su mu dijagnosticirali gripu,te je dobio bolnu injekciju, pa sam zaključio da su noćne more uzrokovane stresom zbog ovog događaja.

 

   td2            

 

Sin je rekao da je izašao muškarac, izašao iz zida, a u rukama mu je bila blistava igla, kojom su ga uboli s lijeve strane glave. U principu, to je odgovaralo "post-traumatskom sindromu" zbog injekcije, posebno za dijete s bogatom maštom. Gleda televiziju samo sat vremena dnevno i to Kid Netflix kanal i sve je to pod našim nadzorom. Međutim, neobični snovi nisu prestajali. Počeo se buditi noću oko 2.30 ili 3.00 i otrčao u moju sobu. Nakon toga vratio se u svoju spavaću sobu. Rekao je da ga je u snu čudovište velikog glave imaolo je velike crne oči, crnu kosu i duge prste. Tada je počeo pokušavati izvući ovog "doktora" iz svojih snova. U osnovi je izgledalo kao "zastrašujuće lice" (jedan od djetetovih crteža možete vidjeti dolje).


I jednom kad smo otišli u knjižnicu i tamo je ugledao naslovnicu knjige o izvanzemaljskim civilizacijama i uzviknuo da je to ono što mu dolazi! Bio sam još uvijek skeptik i odlučio sam da je najvjerojatnije vidio nešto o vanzemaljcima na TV-u. Ali tada sam ga počeo detaljno ispitivati ​​o onome što se događalo u njegovim "snovima" i dobio sam takve informacije: Čovjek ili stvorenje s velikom bijelom glavom, kratkom crnom kosom, velikim crnim očima i bijelim odijelom dolazi k njemu kroz zid. Ali to se ne događa uvijek, ponekad dolaze dva plava muškarca u plavim odijelima.

     td3               

 

Umetnu blistavu iglu u njegovo lijevo uho ili negdje u blizini. Prema njegovim riječima, osjeća se kao da buba puze u uhu. Nakon ovog postupka osjeća se neugodno i malo muči. Tada ulazi u svemir i razgovara s tim bićima o nečemu, a na kraju svog "sna" igra se s drugom djecom. A onda se dogodio još jedan čudan događaj. Na ulici u blizini moje kuće sreo sam čovjeka koji je rekao da već nekoliko noći "duh" šeta njegovim dvorištem. Taj se "duh" pojavljuje iz rijeke, a zatim prolazi kroz njegovo dvorište. A kuća ovog čovjeka je nasuprot naše kuće u kojoj se nalazi soba mog sina. Još uvijek sam prilično skeptičan prema svemu ovome. Je li moguće da je moj sin upravo vidio trailer nekog znanstvenofantastičnog filma ili je smislio sve ovo?


izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno