Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Američki znanstvenici rastavili NLO

20 Ruj 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Obavještajci su prijavili  neobična vozila u zračnoj bazi Zone 51. Prema nekim izvještajima, američki su znanstvenici pronašli i već uspjeli rastaviti NLO. Priče o neidentificiranim letećim objektima pronađene u pustinji sežu u prošlo stoljeće. Poznati Roswell incident privukao je pažnju tiska a u to vrijeme tajne službe nisu mogle sakriti dodir s neobičnom opremom koja nije viđena na Zemlji.

 

    amer2             

Video s neidentificiranim letećim objektima pojavio se kasnije. Tek početkom prošle godine dva američka helikoptera pratili  su dvije crne točkice i pala u kadar nekoliko civilnih kamera.

 amer3               


Analiza čudnog aparata, ne baš sličnog avionu, također je procurila u  javnost  zahvaljujući tajnim snimkama jednog od časnika američkih zračnih snaga. Video se pokazao prilično mutnim, međutim, u kadru se jasno vide i tijelo uređaja u obliku diska i neobično sjedalo pilota.

  amer4       


Međutim, možda se radi o Američkom izviđačkom zrakoplovu.


izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno