Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

„OMEGA TAJNA“

01 Srp 2009
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
omega, tajna, fatimska, proročanstva

Godine 2000. radio sam u Rimu kao urednik magazina „Star-gate“ i napisao sam mnogo članke o ukazanjima koja su se 1917. dogodila u mjestu Fatima u Portugalu i slavnoj Trećoj tajni, kao i drugim zagonetkama povezanim s vatikanskom državom.

Nakon objave tih članaka počeo sam primati brojne e-mai-love od osobe koja se predstavljala kao vatikanski insajder. Taj zagonetni čovjek povremeno me anonimno pokušavao kontaktirati jer se zainteresirao za mene i moja istraživanja o Fatimi.

Iz tih poruka nastala je priča o zagonetnoj Vatikanskoj obavještajnoj agenciji zvanoj SIV – „Servizio informazioni del Voticano“. U tim pismima bilo je zanimljivih informacija: u jednom od njih upozorio me da ću primiti video vrpcu o promatranjima onoga za što se pretpostavlja da je 10. planet koji se približava Sunčevom sustavu. Video materijal je snimila svemirska letjelica iz svemirskog programa pokrenutog ranih 1990-ih, zvana „Siloe“. Na temelju tih pojedinosti zaključio sam da je pisac znao mnogo više informacija nego što mi je prenosio. Otprilike godinu dana trajali su neformalni kontakti putem e-maila i pisama. Kroz to vrijeme otkrio mi je da je Isusovac i član SIV-a, te da radi u Rimu za određeni odjela pri Svetoj stolici, što sam ja bez njegovog znanja provjerio.
Kasnije sam (uz velike poteškoće] uspio dogovoriti prvi osobni sastanak na javnom mjestu u glavnom gradu Rimu, na kojem mi je on nastavio otkrivati nove informacije... Tijekom tog sastanka sve su se moje sumnje dokraja raspršile kad mi je pokazao svoje iskaznice, od kojih su se neke slagale s onim što sam ranije provjerio. Osim toga, otkrio mi je da ima dozvolu za nadzor nad takozvanom „Secretun Omega“ (omega tajnom), najvišom kategorijom sigurnosti u Rimokatoličkoj crkvi...

Kao stoje bilo unaprijed dogovoreno, naš je razgovor bio Strukturiran u obliku pitanja i odgovora, uz dogovor da ću postavljati precizna pitanja, lako smo ispoštovali format sastanka (usprkos mojoj želji da postavim razna druga pitanja), u kratkom vremenu koje smo imali na raspolaganju neki od njegovih odgovora preokrenuli su izvorni raspored u vezi s nekim temama. Međutim., razgovor koji slijedi i dalje predstavlja glavni dio onoga što mi je preneseno, ali ne i sve, jer sam odlučio da zasad neću otkriti neke detalje.

Razgovor s Isusovcem

Barbato: Kako ste postali član SIV-a?

Isusovac: SIV se sastoji od različitih elemenata koji su svi povezani s Crkvom i uglavnom se sastoje, barem Uprava, od svećenika - od kojih se većina novači iz Isusovačkog reda, među benediktinskim redovnicima i redovnicama. Ukupno, članova je nešto više od 100. Moglo bi se reći da je to mali broj, no uzmete li u obzir sve dijelove svijeta u kojima je neki svećenik ili redovnica, svatko od njih je također potencijalan izvor preciznih informacija. Neki elementi SIV-a novačili su se i novače se iz laičkih krajeva i institucija interno povezanih s Crkvom: na primjer, humanitarnih udruga, političkih skupina bliskih Svetoj stolici, pokreta „mladih katolika“ i drugih. Moj put bio je sličan. Ukratko, elementi poput mene bili su potajno praćeni, usmjeravani i oblikovani prema utvrđenim kriterijima na određenim područjima. Danas je svima nama jasno da smo imali osobnog „anđela čuvara“ ili mentora.

Barbato: Da li biste nam mogli reći osnovne podatke o SIV-u? Zašto je formiran i koliko je dugo aktivan ?

Isusovac: Struktura je stroga tajna, ali zasad vam mogu reći daje organiziran na način analogan drugim obavještajnim organizacijama kao sto su CIA, MI6, KGB, itd. Nema službeno sjedište, ali s vremena na vrijeme se izabire nova lokacija za okupljanje, uvijek pod nadzorom Vatikana. S kronološkog gledišta, iskra koja je zapalila vatru ove organizacije bila je izazvana događajem iz prve polovine pedesetih u Sjedinjenim Državama, točnije u veljači 1954. Taj događaj bio je sastanak koji se odigrao u Uzletištu Muroc (koje je kasnije postalo Zrakoplovna baza Erdwards) u Kalifbmiji između jedne izvanzemaljske delegacije i predsjednika Dwighta D. Eisenhovvera, u prisutnosti biskupa Los Angelesa. Jamesa Francisa Mcintyrea.

Vojska je snimila taj sastanak pomoću tri 16-milimetarske kamere postavljene na različitim točkama, s filmom u boji i motorima na oprugu; to je zato štoje operator svake kamere morao promijeniti film svake tri minute i zato što električni motori nisu radili u prisutnosti vanzemaljaca. Ukupno su snimili 20 minuta filma na sedam 30-metarskih vrpci. Na kraju sastanka svaki član zemaljske delegacije zakleo se da nikada nikome neće otkriti što je vidio i čuo od izvanzemaljaca. Ne pitajte me gdje je film, jer mislim da već znate odgovor. U svakom slučaju,  Mclntyre je nekoliko dana kasnije, vjerojatno nezadovoljan što je dao zakletvu koja nije  bila  u  skladu s njegovom savješću, u žurbi otputovao za Rim kako bi se sastao s papom Piom XII i izvijestio ga o nevjerojatnom događaju.

Ali  kako bi  stigao do   Italije,   biskup Mclntyre morao je najprije sletjeti u New York kako  bi mogao nastaviti let prema Rimu, cijelo vrijeme u privatnom avionu. Oko pola sata nakon polijetanja iz Los Angelesa, avion je zbog iznenadnih tehničkih problema bio prisiljen usred noći hitno sletjeti na Zračnu luku Las Vegas u Nevadi.

Za vrijeme popravka aviona koji je trajao oko sat i pol, u avion je ušla osoba koja je zatražila da razgovara s biskupom. Taj čovjek pokazao je vojne dokumente - bio je pukovnik američkog vojnog zrakoplovstva USAF-a. Mclntyre ga je primio. Razgovor je trajao 20 minuta, i za to je vrijeme ovaj čovjek upozorio biskupa da ne iznosi sve detalje o događaju kojem je prisustvovao, jer je USAF već godinama pratio cijelu stvar s izvanzemaljcima i ona je trebala ostati isključivo pod kontrolom USAF-a. Časnik je naglasio da je Predsjednik samo tražio duhovno mišljenje i, prije svega, podršku u toj izuzetno neuobičajenoj situaciji, i da njegova zakletva na tajnost također uključuje Svetog Oca.

Jedan od problema bili su i sovjetski špijuni koji su se infiltrirali u sam Vatikan. Biskup je odgovorio daje njegova dužnost izvijestiti papu o tom nevjerojatnom događaju. Danas vjerujemo daje problem s motorom bio unaprijed namjerno izazvan kako bi moglo doći do tog susreta, vjerojatno u organizaciji vojnih časnika bez znanja predsjednika Eisenhovvera. Prije odlaska časnik je biskupu rekao da će odluči li obavijestiti Rim, stvoriti ozbiljne probleme i da bi to njega osobno moglo skupo koštati. Između ostalog, nije nam poznato je li nešto od tog susreta s izvanzemaljcima bilo pretkazano u nekoj poruci božanskog sadržaja.

Dva dana kasnije papa Pio XII primio je biskupa Mclntyrea. Nakon dugotrajnog razmišljanja o implikacijama koje bi isključivo vojni odnos s Izvanzemaljcima mogao imati, papa je odlučio osnovati tajni obavještajni odjel - SIV - sa strukturom sličnom fašističkim vojnm obavještajnim odjelima, koji će prikupljati sve moguće informacije u vezi s aktivnostima izvanzemaljskih entiteta i informacijama koje su dobili Amerikanci. Od presudne je važnosti bilo zadržati otvorene komunikacijske kanale s predsjednikom Eisenhowerom. SIV je u osnovi formiran radi prikupljanja svih onih tajnih informacija o izvanzemaljskim aktivnostima, u koordinaciji s drugim obavještajnim organizacijama u drugim zemljama. Glavni cilj novog odjela bio je rasvjetljavanje aspekata s moralnog, filozofskog, etičkog i religijskog stajališta.

Barbato: Zašto je papa vjerovao da će američka vojska podijeliti s Vatikanom tako osjetljive informacije?  Što je bilo s časnikom koji se pojavio na aerodromu u Las Vegasu?

Isusovac: Vidite. biti usred noći pozvan od strane predsjednika SAD-a radi pomoći i duhovne podrške u situaciji koja bi se mogla opisati kao jedinstvena u povijesti modernog čovječanstva, vjerujem da može biti samo znak poštovanja i povjerenja. To što vam govorim potvrđuje i činjenica da su, nakon povratka u Sjedinjene Države.

Mclntyre i Detroiski nadbiskup Edvvard Moonev bili glavni koordinatori operacije prijenosa informacija Vatikanu. Ali došlo je do nepredviđenog preokreta kad su sam Mdntyre i drugi članovi SIV –a  počeli ostvarivati izravne susrete, bez znanja i prisutnosti vojske, s jednom izvanzemaljskom rasom nordijskog tipa, po svemu sudeći dobronamjernom, koji dolazi s Plejada. Ti izvanzemaljci preporučili su im da budu oprezni u vezi s drugim stvorenjima koja su Amerikanci susreli u Kalifornijskoj pustinji. Ti susreti s članovima SIV-a dogodili su se mnogo puta u SAD-u, a također i dvaput u Vatikanskim vrtovima blizu Pontifikalne akademije znanosti u prisutnosti pape Pia XII...

[Izvor: Uređeno na temelju intervjua Cristofora Barbata s web-stranice htTp:/Avww.ufodige5txom/news/1206/ornegasecret. html]

izvor: joschua.biz

„OMEGA TAJNA“

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno