Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Stanovnike Izraela uplašili su masovna smrt sljepih miševa

31 Ožu 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

stanovnike Izraela uplašili su masovna smrt sljepih miševa

U prvim istraživanjima COVID-19 sugerirano je da je se novi koronavirus na ljude prenio s šišmiša.

Teorija da je bolest uzrokovana šišmišima nije potvrđena. Ogroman broj sljepih miševa pao je s neba u Izraelu. Izraelski mediji sugeriraju da bi tajanstvena smrt noćnih bića mogla biti kazna za početak globalne bolesti ili kao znak nečeg još strašnijeg.

Jata mrtvih sljepih miševa bez tjelesnih znakova ozljede pronađena su u cijelom Izraelu. To je pokrenulo pitanja i zabrinutosti diljem svijeta. Fotografije mrtvih stvorenja koja leže u parku Gan Leumi u izraelskom gradu Ramat Gan prvi je objavio Adi Moskowitz na Facebooku.

Zamolio je sve da objasne tajnoviti fenomen. Slične fotografije i videozapise objavili su i drugi korisnici u susjednim gradovima. Izraelski mediji sumnjali su u smrtonosnu kugu među šišmišima i čak su je povezali s biblijskim proročanstvom o kraju čovječanstva kao takvog.

Šišmiši mogu biti nositelji mnogih zaraznih bolesti opasnih za ljude. No još uvijek nema potvrde da su upravo te životinje uzrokovale izbijanje bolesti kod ljudi. Neki su vjernici sugerirali da bi smrtonosna kuga među šišmišima mogla biti Božja kazna za ono što je vidio na Zemlji.

izvor
https://esoreiter.ru/news/0320/nastupil-konec-sveta-zhiteley-izrailya-napugala-massovaya-gibel-letuchih-myshey.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno