Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO neobičnih vrsta počeli su se češće primjećivati ​​na nebu.

21 Ožu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO neobičnih vrsta počeli su se češće primjećivati ​​na nebu.

   neobicninlo1     

Tijekom posljednjih nekoliko godina, kako su primijetili ne samo ufolozi, naglo su se povećala promatranja raznih vrsta atmosferskih anomalija - ponekad neobičnih, vrlo jakih svjetala, ponekad potpuno očiglednih "ploča". Kao što smo upozorili u komentarima na takve videozapise - tamo se pitanje moralo formulirati ne "što tamo leti?", Već "zašto ih ima toliko?". I danas znamo odgovor: bilo ih je toliko puno u razdoblju priprema za neke globalne promjene, preoblikovanje svijeta, koje je započelo pandemijom.

Druga važna točka prilikom promatranja NLO-a je, približno, približna klasifikacija tih objekata. Ako razgovaramo analogno i zamislimo se kao starosjedioci nekog plemena Mumba-Yumba, tada promatranje malih željeznih ptica, odnosno boraca u zraku, nagovještava bitke bogova, a ako ptice postanu ogromne i glasno bruje, tada su bogovi letjeli i bombardirali neke grešnike ...

Općenito, nekako razmišljamo i gledamo video iz Argentine za 8. ožujka 2021:


Brazil, 11. ožujka:

Latinska Amerika, od 7. do 10. ožujka:Oblaci na nebu i munje su normalna pojava, međutim, oblaci su uvijek barem malo sivi, inače nisu oblaci,oblaci već... I ovdje vidimo savršeno bijele oblake na nebu bez oblaka. A neka ispuštanja lupaju u oblacima. O čemu možete razmišljati u takvim slučajevima? Očito je da govorimo o nekoj posebnoj vrsti aparata, budući da ostatak leti, ne posebno se skrivajući i ne gađajući u svim smjerovima munjom.

Kansas, 4. ožujka:


Florida, 26. veljače:

Tajland, 11. ožujka:

Dakle, mali NLO-i lete ne skrivajući se ni od koga, a samo su NLO-i neke druge vrste maskirani u oblake, najvjerojatnije su vrlo veliki. A takva promjena vjerojatno nešto znači. Ali što?

U redakciji nemamo poznatih telepata da kontaktiraju zelene ljude “i pitaju ih o njihovim planovima za budućnost, ali zasad se naša predviđanja o NLO-ima ostvaruju. Dakle, u jednom od nedavnih materijala primijetili smo da NLO-i imaju novi trend - treperenje u emisijama uživo. Trend se, kako smo i predviđali, nastavlja:Ne znamo hoće li se otkrivanje dogoditi na neki način, tj. Mali zeleni čovječići pojavit će se u studiju za TV emisiju poput "pusti ih da razgovaraju" ili će možda doći poslušati govor nekih od vodećih svjetskih vođa tijekom prijenosa uživo, ali neke se promjene povezane s NLO-ima definitivno pripremaju, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2-%d0%bd%d0%b5%d0%b1%d0%b5-%d1%87%d0%b0%d1%89%d0%b5-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%87%d0%b0%d1%82%d1%8c-%d0%bd%d0%bb%d0%be-%d0%bd%d0%b5%d0%be%d0%b1%d1%8b%d1%87%d0%bd/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno