Petak 19 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Pripremaju li vanzemaljci planet za ponovno pokretanje?

21 Ožu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pripremaju li vanzemaljci planet za ponovno pokretanje?

dailymail.co.uk:  Američki putnik snimio je nevjerojatnu fotografiju divovske munje koja je udarila u obronke planine. Fotografiju je snimio Phil Garcia dok je sa prijateljima šetao Pecosom u Novom Meksiku.

  889efa647a44

    79103737c5fb              

Garcia (28), koji radi na skijalištu u Santa Feu, uspio je u lošem vremenu snimiti samo jedan kadar udara munje. Bilo je toliko ogromno da je uništilo drvo, a ostalo mu samo deblo.

“Šetali smo seoskim stazama kad smo ispred sebe ugledali snažni udar groma. Tada sam odmah izvadio kameru i uspio sam snimiti sljedeći udarac. Zvuk je bio divlji i oslobodilo se toliko energije da smo to i fizički osjetili. "

“Udarac je drvo raznio u milijun komada. Preostalo je samo pougljen kovčeg. Pušio je i tinjao. Bio sam udaljen samo 400 metara od mjesta udara, a uši su mi zvonile otprilike pet sati nakon toga ”, piše Garcia na svom Facebooku .

Garcia je fotografiju snimio prošlog lipnja, ali ju je samo objavio u zajednici New Mexico zajednice na Facebooku. Eksploziju je nazvao "zaglušujućom" i rekao da je fotografija kombinacija "čiste sreće i pravog trenutka".

Reći da je munja bila malo neobična znači ne reći ništa, takva se munja događa, možda, samo negdje u atmosferi Jupitera. Ali sada, kao što vidimo, oni već postoje na Zemlji.

A ovo je marsovska duga, koja nije snimana samo na Marsu, već u Arizoni:

   4b007c342f46          

Pokušavajući objasniti čudo, adepti svjetlosti kažu da su to čestice željeza u atmosferi, ali mi mislimo da adepti trebaju razmišljati šire i hrabrije, govoreći da je ovo "pijesak iz Sahare". Očito je, zar ne?

A ovo je Meksiko, 14. ožujka:


Čile, 8. ožujka:

Portland, "tanjur" visi s lijeve strane staze:

Općenito, svijetu se događaju neke vrlo neobične stvari i, sudeći po obilju nekih neshvatljivih svjetlećih objekata u atmosferi, te su stvari najvjerojatnije umjetne - nešto mijenjaju u lokalnoj "Matrici". Možda čak govorimo o skorom potpunom ponovnom pokretanju. U ovom slučaju, svakakvi "zvukovi trube" koji dopiru odnekud s neba i zastrašujući korisnici su nešto poput zvukova ponovnog pokretanja sustava Windows. Možda će čak i Apokalipsa započeti i završiti s tim zvukovima, pa pratimo razvoj događaja.
izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d1%83-%d0%ba-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%80%d1%83/
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno