Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO-i su napali brodove američke mornarice 2019. godine ispred Kalifornije

01 Tra 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO-i su napali brodove američke mornarice 2019. godine ispred Kalifornije

Tri broda američke mornarice napadnuta su neidentificiranim letećim objektima (NLO-i) 2019. godine uz obalu Kalifornije, prema objavljenim materijalima brodskih časopisa New York Post.

Prema brodskim zapisima do kojih je došla vijest The Drive kroz američki Zakon o slobodi informacija, neidentificirani zrakoplovi, nazvani "bespilotnim letjelicama" u časopisima, nekoliko su dana letili pored tri razarača.


Izvještaj kaže da je tijekom nekoliko dana u srpnju 2019. šest bespilotnih letjelica okružilo nosač zrakoplova Kidd i ratne brodove Rafael Peralta i John Finn, povremeno izvodeći "drske" manevre.

  nlo e1        

"Dva UAV-a viđena su s desne strane", stoji u dnevniku Rafaela Peralte.
Mornarička plovila opremljena senzorima, radarom, termovizijskim slikama i elektrooptičkim sustavima, međutim, nisu mogla pratiti dronove kad su nestali.

15. srpnja 2019. brodovi su stupili u kontakt s kruzerom Carnival Imagination, koji je plovio u blizini, kako bi utvrdili podrijetlo dronova. Prema navodima posade kruzera, dronovi nisu pripadali njima. Štoviše, istaknuli su da je pet ili šest zrakoplova bilo okruženo razaračima mornarice u vrijeme komunikacije.

Neidentificirani leteći objekti uočeni su dok su ratni brodovi sudjelovali u vježbama oko 100 milja od obale Los Angelesa, daleko izvan dosega komercijalnih dronova.

Incident je postao razlog istrage mornarice, obalne straže, FBI-ja i drugih agencija, ali nisu dali nikakvo obješnjenje.

izvor
Источник: https://salik.biz/articles/80187-nlo-napali-na-korabli-vmf-ssha-v-2019-godu-u-kalifornii.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno