Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Bivši direktor američke Nacionalne obavještajne službe: mnogo tajni o NLO-ima bit će otkriveno u lipnju

01 Tra 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bivši direktor američke Nacionalne obavještajne službe: mnogo tajni o NLO-ima bit će otkriveno u lipnju


Pentagon je spreman deklasificirati nove "neobjašnjive" dokaze iz vojske.

Planovi Pentagona da deklasificiraju nove "neobjašnjive" dokaze o američkoj vojsci koja se bavila NLO-ima, rekao je za Fox News John Ratcliffe, direktor Nacionalne obavještajne službe u administraciji Donalda Trumpa, a  citirao Newsweek. Prema Trumpovom glavnom obavještajnom službeniku, dokumenti će biti objavljeni u lipnju ove godine. A moguće je da će biti predani u obliku vladinog izvješća.

                


Ratcliffe je rekao da je Trump želio "ugoditi" javnosti ranije - prije nego što je morao napustiti Bijelu kuću. Još u prosincu 2020. potpisao je odgovarajući dekret kojim se savezne agencije obvezuju da "dijele" informacije o NLO-ima. No, formalnosti su spriječile dovršetak plana, koji bi trebao biti prevaziđen do lipnja.

Prema bivšem glavnom obavještajnom službeniku, svjedočenja pilota američke mornarice i zrakoplovstva bit će objavljena - poput onih s kojih je ranije deklasificirano i već su nevjerojatno popularna.

  nlo slika newe yorke       

Krajem travnja 2020. američko Ministarstvo obrane objavilo je  službeno priopćenje u kojem je prepoznalo kao izvorna tri videozapisa koja kruže mrežom, a koji su snimili snimke potjere za mornaričkim zrakoplovnim lovcima za NLO-ima.

Ministarstvo obrane na svojoj je web stranici objavilo sve "videozapise" poznate pod nazivom FLIR1, Gimbal i GoFast, izvijestivši da je jedan snimljen u studenom 2004., a druga dva u siječnju 2015.

Podsjećam da su snimke bile snimke slika s radara lovaca-bombardera F / A-18 Super Hornet, baziranih na nosaču zrakoplova Theodore Roosevelt. Također su sami demonstrirali čudne predmete, slične jajima, zatim vrhovima, i kako su ih piloti zarobili infracrvenim nišanima tijekom trening leta pored istočne obale Sjedinjenih Država - između Virginije i Floride.

Entuzijasti već dugo sumnjaju da vojska vjerojatno ima i drugo osoblje. Ili nešto drugo tajanstveno. Ratcliffe je to potvrdio, najavivši da će "drugi" biti deklasificiran. Točnije, nije elaborirao, već je podijelio svoje iznenađenje. Najviše od svega izviđača je pogodila činjenica da su NLO-i, koje su progonili borci, zvučnu barijeru prevladali šutke, a ne onako kako "treba biti" - zaglušujućim zvukom, sličnim udarcu groma.

Ratcliffe je obećao da će vojska također deklasificirati slike iz svemira na kojima su vidljivi NLO-i.

Malo je vjerojatno da se Ratcliffe šali uoči 1. travnja. Napokon, obnašao je vrlo ozbiljnu funkciju. Ravnatelja Nacionalne obavještajne službe imenuje predsjednik Sjedinjenih Država uz suglasnost Senata. Postaje šef američke obavještajne zajednice koja okuplja 17 zasebnih vladinih agencija, uključujući CIA, FBI i Ministarstvo obrane.

Inače, u kolovozu 2020. - čak i prije Trumpove uredbe - pri američkoj mornarici stvorena je radna skupina koja će istražiti prirodu čudnih predmeta i utvrditi koliko su opasni. Američka vojska čak je bila dužna ispuniti poseban obrazac nakon sastanka s NLO-om.

A pod ESA-om i NASA-om - europskim i američkim svemirskim agencijama - stvorene su vlastite istraživačke skupine.

CIA također nije stajala po strani. Agencija je iz svoje arhive informacija o NLO-u objavila čak 2.780 stranica dokumenata - one koju je prikupljala i analizirala tijekom posljednjih 50 godina.

Čemu sva frka? Zašto se NLO odjednom smatraju objektima vrijednim proučavanja? I nije neozbiljan, kao prije, blago rečeno? Još nije jasno. Ali do danas se nitko ne usuđuje uvlačiti vanzemaljce u "nerazrješiva ​​objašnjenja". Od ozbiljnih istraživača i dužnosnika, naravno.

Dovoljno je slika s NLO-ima i bez vojske

Dostupne "civilne" slike, pa čak i videozapisi, impresivne su. Njih "opskrbljuju", na primjer, kamere (Nasa UStream s ISS-a) instalirane na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), koje u stvarnom vremenu bilježe događaje koji se događaju u blizini. Ufolozi i samo znatiželjni korisnici preuzimaju snimke u nadi da će na njima pronaći nešto neobično. I oni to pronađu.

Aktivist ufološke mreže MUFON Nicholas D'Amario jednom je uhvatio snimke s ISS-a, NLO-a koji se dizao okomito na površinu Zemlje. Predmet, koji je izgledao poput male svjetlosne točke, iznenada je pucao u zrak i nestao.


izvor
https://salik.biz/articles/80177-byvshii-direktor-nacionalnoi-razvedki-ssha-mnogoe-tainoe-ob-nlo-stanet-izvestno-v-iyune.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno