Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Kineska sonda Chang'e-4 stigla je na tamnu stranu Mjeseca i otkrit če postojanje izvanzemaljskih baza.

14 Svi 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kineska sonda Chang'e-4 stigla je na tamnu stranu Mjeseca i otkrit če postojanje izvanzemaljskih baza.


Kineska sonda Chang'e-4 postavila je svoju optiku na tamnu stranu Mjeseca i očito će otkriti tajnu postojanja izvanzemaljskih baza u ovoj regiji. Ako kombinirate riječi "mjesec", "vanzemaljci" i "baze" u jednoj rečenici, imate savršen recept za teoriju zavjere u kojoj je mjesec egzotično mjesto za bazu vanzemaljaca. Ali ako ovo nije dovoljno za smjelu teoriju, onda ide dalje i kaže - cijeli Mjesec može biti vanzemaljska svemirska stanica!

Danas već imamo dovoljno resursa za putovanje do Mjeseca i temeljito istraživanje njegove površine. Istina, američki astronauti već su bili na Mjesecu, ali njihov se dolazak naziva lažnim događajem uređenim u filmskom studiju. Sada će kineski istraživači pokušati otkriti mjesečeve tajne . I možemo pronaći odgovore na pitanja o mnogim misterijama koje su stotinama godina fascinirale znanstvenu zajednicu i vjerojatno doznati istinu koja stoji iza svih teorija ufologa.

No je li moguće da na ovom neistraženom mjestu postoje građevine izvanzemaljskog podrijetla ? To mnogi pitaju, ali nitko se na to pitanje nije vratio od misije Apollo 11 1969. godine. Mnoge fotografije prikazuju izvanzemaljske strukture na Mjesecu, ali službeni istraživači negiraju. Ufolozi sumnjaju da NASA zna za postojanje vanzemaljskih baza, ali informacije drže u tajnosti, sugerirajući da se koriste za vlastite projekte istraživanja Mjeseca .

Kina na tamnoj strani mjeseca.
Kina je odlučila otkriti istinu o izvanzemaljskim bazama i s istraživačkom sondom uspješno stigla na skrivenu stranu Mjeseca. Dakle, Kina postaje prva zemlja u ljudskoj povijesti koja je uspješno sletjela na tamnu stranu Mjeseca. Prema kineskoj globalnoj televizijskoj mreži (CGTN), Chang'e-4 je već emitirao sliku snimljenu s tamne strane mjesta slijetanja.

Do danas kineski istraživački robot zasigurno nije pronašao tragove vanzemaljaca, barem nije prijavljeno. Međutim, ovo je prvi put da je tamna strana Mjeseca bila podvrgnuta tako bliskom površinskom istraživanju.
Glavni cilj misije je pomoći budućim putnicima u svemir eksperimentima poput stvaranja biosfere koja uključuje jaja svilene bube, kvasac i sjeme krumpira.

 kineska sonda 2      

Ako je eksperiment uspješan, ekosustav će biti samodostatan, svilenim crvima, nicanjem krumpira i gusjenicama. To će pak dovesti do stvaranja ugljičnog dioksida, pomažući biljkama da rastu kao izvor hrane.

Uz to, budući da je tamna strana Mjeseca skrivena od Zemlje, nema smetnji od Zemljinih radio signala, što čini to mjesto idealnim mjestom za istraživanje svemira. Misija je dio ambicioznog kineskog projekta za istraživanje resursa i potencijala Mjeseca kao svemirske baze . Sljedeći korak kineskog svemirskog programa bit će mjesečeva misija s posadom na isto mjesto.
Otkrivenje o izvanzemaljskim bazama na Mjesecu.
Gore navedeno bila je službena priča, ali teoretičari zavjera vide skriveni plan za kineski svemirski program: pronađite vanzemaljske baze. Nagađanja se temelje na činjenici da nevidljiva strana Mjeseca još nije istražena i nije vidljiva zemaljskim astronomima, pa se tu može svašta dogoditi, a dopuštena je bilo kakva aktivnost vanzemaljaca .

Osim traženja izvanzemaljskih baza, kineska lunarna misija možda će otkriti i divovske kratere koji su zapravo rezultat tajnog NASA-inog bombardiranja. Stručnjaci na terenu kažu da su se krateri pojavili u sklopu rudarskih operacija za mjesečeve resurse. Mogu biti i tragovi uklanjanja baza vanzemaljskih civilizacija, kada je NASA 2009. godine lansirala raketu na Mjesečevu površinu kako bi spriječila vanzemaljsku tehnologiju da dođe u druge zemlje.

Iako je američka svemirska agencija rekla da je raketni udar imao za cilj utvrditi sadrži li Mjesec vodu i njegovu unutarnju geologiju, za teoretičare zavjere to je bio dokaz rata protiv napredne izvanzemaljske civilizacije.

Uz to, prošle je godine bivši narednik američkog ratnog zrakoplovstva Karl Wolfe govorio o umjetnim konstrukcijama na tamnoj strani Mjeseca, koje su primile kamere Mjesečevog izviđačkog orbitera (LROC). Uvjeravao je da strukture definitivno nisu prirodne i sugerirao je da bi nevidljivi dio Mjeseca mogao biti dom izvanzemaljske baze.

Sada želimo znati hoće li Kina otkriti istinu o izvanzemaljskim strukturama na Mjesecu ili će nastaviti skrivati ​​istinu, kao što je NASA to činila dugi niz godina. Hoćemo li saznati istinu o vanzemaljskim bazama na Mjesecu?

izvor
https://holmtain.ru/kitajskij-zond-chang-e-4-pribyl-na-temnuyu-storonu-luny-i-raskroet-sushhestvovanie-vnezemnyh-baz.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno