Nedjelja 13 Lipanj 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

SAD-u posjeduje tehnologiju teleportacije

14 Svi 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SAD-u  posjeduje tehnologiju teleportacije

 "Postoji tehnologija za teleportiranje ljudi sa Zemlje na bilo koje mjesto."
Stephen Lloyd Quast umirovljeni je general-pukovnik američkog ratnog zrakoplovstva koji je u studenom 2019. bio domaćin konferencije koja kao da još jednom signalizira da će svemir biti sljedeće veliko ratište.

Konferencija Stephena Quasta, održana na prestižnom koledžu Hillsdale, uključivala je komentare koji su snažno ukazivali na mogućnost da su američka vojska i njezini industrijski partneri već razvili tehnologije sljedeće generacije koje bi mogle utjecati na zrakoplovni program i radikalno promijeniti ljudsku civilizaciju - zauvijek, prema časopisu The Drive za detaljan članak o naprednoj svemirskoj tehnologiji.

Između 11,55 i 10:10 minuta videozapisa koji možete pogledati u nastavku, Kwast neobično tvrdi da u Sjedinjenim Državama trenutno postoji revolucionarna tehnologija koja bi mogla poslati u muzej postojeće zrakoplovne mogućnosti:

„Tehnologija se danas temelji na tehničkim temeljima. Ali većina Amerikanaca i većina članova Kongresa nisu imali vremena stvarno pogledati što se ovdje događa. Ali imao sam prednost od 33 godine studija i prijateljstva s tim znanstvenicima.

Ova napredna tehnologija danas se može stvoriti s tehnološkim sustavom koji nije previše evolutivan i sposoban je prevesti (ili bolje reći teleportirati) bilo koju osobu s bilo kojeg mjesta na planeti Zemlji na drugo mjesto za manje od sat vremena. General Quast je u svom govoru na Hillsdale Collegeu jasno rekao da tehnologija STARGATE zaista postoji.

O tim tehnologijama govori liječnik Dan Burish, bivši američki tajni vojni časnik koji je također izravno radio u ime skupine Majestic 12. Jedna od njegovih najvažnijih tvrdnji odnosi se na Stargate ili interdimenzionalne portale.

To su uređaji koji su također stvoreni na Zemlji, ali koristeći tehnologije izvanzemaljskog podrijetla. Prema dr. Burishu, informacije o izgradnji Zvjezdanih vrata mogu se naći u sumerskim tablicama koje su korištene za komunikaciju s drugim vanzemaljskim civilizacijama.

Pomoću ove Stargate tehnologije svatko može pristupiti crvotočini i teleportirati se sa Zemlje na drugo mjesto, čak i u svemir, Mjesec ili Mars.

Dan opisuje Zvjezdana vrata u Području 51 i kaže da se pored ovog ogromnog uređaja nalazila platforma na kojoj se objekt mogao baciti u crvotočinu kako bi došao do drugih zvijezda i odmah premještao ljude ili materijale s jednog mjesta na drugo.

Tijekom intervjua za Project Camelot, Burish govori o prirodnim i umjetnim tehnologijama Stargate i opisuje ih kao portale koje vanzemaljske jedinice i vladini službenici koriste za slanje i pronalaženje informacija o putovanju kroz vrijeme (Project Mirror).

Uz nepoznati broj prirodnih zvjezdanih vrata, na planetu će postojati i 50-ak umjetnih zvjezdanih vrata, razvijenih preporukama iz takozvanih "brtvila cilindara" koje su Sjedinjene Države i Irak dobili tijekom vojnih intervencija tijekom Zaljevskog rata.

Ti će pečati sadržavati informacije koje su strancima prenijeli drevnim Sumeranima i vjerno reproducirane iz podataka sadržanih u klinastim tekstovima.

Umjetna zvjezdana vrata funkcionirat će kao crvotočina u teoriji Einstena Rosena, u kojoj je prostor vrijeme iskrivljen intenzivnim gravitacijskim poljima stvorenim kolapsom zvijezde.

Potonje bi pak omogućilo stvaranje točke singularnosti u kojoj se vrijeme usporava u usporedbi s vanjskim promatračima sve dok se ne zaustavi i nastavi u nedogled.

Dakle, moguće je preživjeti u gravitacijskim poljima i pojaviti se kad god želite, u prošlosti ili u budućnosti, sve dok imate dovoljan izvor energije da ga održi otvorenim.

Prema profesoru Paulu Davisu, na toj bi se osnovi mogao stvoriti vremenski stroj.

Načela svemirsko-vremenskog putovanja kroz Zvjezdana vrata znanstvenicima su poznata i teoretski moguća, s obzirom na to da se vodeća svjetska tehnologija drži u tajnosti i klasificira kao "srodni vanzemaljski projekti".

Ovaj uređaj, poznat i kao "Ogledalo" ("Zvjezdana vrata"), korišten je za utvrđivanje vjerojatnosti budućih događaja: zbog tih uređaja mogli bi se dogoditi mnogi ratovi na Istoku i druge katastrofe.

  tele2    

Opet, teorija zavjere postaje stvarnost, a teleportacija se pokazala ne samo fikcijom, već stvarnošću.

Također nam pokazuje koliko vlada skriva, bilo iz sigurnosnih razloga ili slijedeći mračne programe moderne tehnologije koji su daleko napredniji nego što bismo mogli zamisliti.

Što misliš? Vjerujete li riječima general-pukovnika Kwasta o teleportaciji?

izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/general-ssha-texnologii-teleportacii-sushhestvuyut/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno