Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO se srušio u planinama Tien Shan u Kirgistanu. 1. dio

26 Ruj 2021
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO se srušio u planinama Tien Shan u Kirgistanu. 1. dio

Incident u Shaitan Mazaru počeo je 28. kolovoza 1991. nešto prije 17:00 sati. Shaitan Mazar nalazi se u planinama Tien Shan u Kirgistanu, blizu granice s Kinom. Izuzetno veliki objekt, dugačak oko 600 metara i promjera 110 metara, pojavio se iznad Kaspijskog mora. To je bilo vidljivo na radarskim ekranima stanice za praćenje na poluotoku Mangyshlak. Radarski proračuni pokazali su da se objekt kretao brzinom od 960 km. / sat na nadmorskoj visini od 6400 metara. Nije jasno što očekivati ​​u ovoj situaciji? Ali onda je došlo do pada NLO -a!

Operateri stanica za praćenje odmah su poslali zahtjev "prijatelj ili neprijatelj"
Nije primljen nikakav odgovor. Letjelica se sada smatrala "uljezom". Kontaktirali smo kozmodrom Kapustin Yar i zatražili informacije o svim probnim letovima u tom području. Odgovorni časnik odgovorio je da nisu provedeni nikakvi probni letovi i da je također imao objekt na radarskom ekranu. Operateri u Mangyshlaku objavili su vojnu uzbunu.

Alarm je odmah pokrenuo vojne snage. Dva lovca MiG -a 29 povučena su od uobičajene misije. Još su dva podignuta s poluotoka. Posadama je naređeno da pokušaju prisiliti brod na slijetanje. A u slučaju odbijanja ovih naredbi - budite spremni oboriti ga! Vojna komanda dala je avionima koordinate cilja.

Susret s nepoznatim objektom
Približavajući se položaju, MIG -ovi su primijetili objekt na radarskim ekranima. Kad su stigli do vidnog polja, bili su šokirani. Vidjeli su dugačak metalno sivi objekt, ogromne veličine. Zapovjednik leta uputio je zahtjev "prijatelj ili neprijatelj" i naredio nepoznatom brodu da slijedi vodeći MiG za slijetanje.

Brod se nije javljao. Osim toga, izgleda da NLO -u nisu smetali MiG -ovi koji su ga sada okružili. Zrakoplovi su zauzeli poziciju 800 metara od nepoznatog broda. Dok su se borci približavali brodu, piloti su uočili dva luka ispred objekta i zelene simbole. Sastavljeno na jeziku nepoznatom nijednom od ruskih pilota.

Kako su avioni MIG -a držali korak s objektom. Emitiraju informacije svom stožeru obrane. Sazvan je hitni sastanak radi odlučivanja o daljnjem putu. Trebaju li izdati naredbu da obore brod? To bi ga moglo uništiti na nebu i smanjiti količinu podataka o njegovu podrijetlu i misiji.

Viši časnici odlučili su ispaliti hice upozorenja duž cijele putanje leta. Prisiljavajući ga da prati MIG -ove do sigurnog slijetanja, prilazeći objektu s obje strane. "Letite paralelno s metom i hitac upozorenja na putu", bio je točan nalog koji su dali piloti Migova. Zrakoplovi su odmah reagirali, približavajući se od 800 do 500 metara.

Bili su spremni za snimanje. Kad su piloti povukli okidače, njihove kontrole nisu reagirale! Nije funkcionirao niti jedan električni sustav. Navigacijski sustavi su isključeni, a zatim su se motori počeli kvariti. Objekt se počeo udaljavati od MIG -ova.

Zrakoplovi su bili onesposobljeni
Njihovo stanje emitirano je u sjedište. Naređeno im je da se vrate u bazu i napuste lov na invazijski NLO. Kopneni radari nastavili su pratiti objekt dok je cik-cak vodio iznad Kaspijskog mora. Istodobno, za 2-3 minute dobio je na brzini od 3200, zatim 5400 i na kraju - 6800 kilometara na sat.

Kad su MIG -ovi napustili objekt, kontrola zrakoplova počela se vraćati, što im je omogućilo sigurno slijetanje. Kontrolori u Mangyshlaku obavijestili su zračne snage i civilno osoblje o planiranoj putanji leta. Rečeno im je da će neidentificirano plovilo proći njihovim područjem, što predstavlja ozbiljnu prijetnju sudara s drugim plovilima. Otprilike 45 minuta nakon iznenadne pojave NLO -a, jednostavno je nestao s ekrana radara.

Iako su vojnici bili šokirani uzbudljivim događajima u posljednja tri četvrt sata. Među vojnicima je ostao osjećaj tjeskobe da im je netko upao u zračni prostor, oštetio avione. A onda je jednostavno nestao!

Iako su čudni i neobični događaji 28. kolovoza 1991. izazvali mnogo rasprava. Prijetnja NLO -a je sada gotova. Koji je to veliki brod koji upada u zračni prostor? Koje je njegovo podrijetlo? Koja je bila njegova misija? Je li postojala prijetnja iz druge zemlje? ili iz druge galaksiju?

O tim se pitanjima raspravljalo mjesec dana, a kao odgovori ponuđeni su samo nagađanja i pretpostavke.

Nadalje, potraga za NLO -ima dramatično se promijenila.
Krajem rujna počele su kružiti glasine o velikom objektu. Koji se srušio u planine Shaitan Mazar. Stanovnici sela oko Karakola bili su svjedoci ogromnog objekta koji je svoju sudbinu doživio duboko u planinama istočno od njih. U stjenovitom klancu zvanom "Đavolja grobnica", u blizini rijeke Sary-Jaz.

Ove su priče postale toliko česte da je oformljena ekspedicija koja je krenula u opasan put u duboke planinske šume. Pronaći ovaj čudan objekt, ako postoji. Je li priča o seljacima bila stvarna? Ekspedicija je sada bila spremna odgovoriti na ovo pitanje.

Skupinu hrabrih muškaraca i žena koji su činili ovu ekspediciju činili su iskusni penjači i lokalno stanovništvo. Oni koji su poznavali opasnost od planina i šuma, te članovi ruske NLO grupe "SACKUFON". Vođa ove NLO grupe bio je cijenjeni istraživač Anton Bogatov, koji je vodio ekspediciju za utvrđivanje činjenica.

 russianexpedition Članovi ekspedicije na Shaitan Mazar. (Slijeva na desno) Oleg Murašev, Nelly Slugina, Anton Bogatov, Nikolaj Subbotin, Aleksej Kostenko, Emil Bachurin. fotografija Maxim Slugin. Autorska prava Nikolaja Subbotina © i Ruske istraživačke stanice NLO -a © 1998.               

 

Nadale su se da će ova skupina uspjeti locirati mjesto pada i odgovoriti na mnoga važna pitanja o velikom brodu. Hoće li uspjeti ili će samo pronaći meteor ili možda komad asteroida? Mještani, koji su bili potomci mongolske rase, zapravo su pokazali put do mjesta nesreće. Što bi ih vodilo kroz opasne snježne planine Tien Shana.

Nakon izvješća o viđenjima i glasinama, grupa je putovala kroz planine dva tjedna. Nisu mogli pronaći tragove olupine. Odlučivši da se pad NLO-a dogodio na drugom kraju doline rijeke Sary-Jaz, otišli su tamo. U međuvremenu je grupa dobila izvješća da je nekoliko lokalnih stanovnika ipak pronašlo mjesto nesreće, ali su i sami poginuli.

Neuspjela misija
Ovo je ostavilo zlu stigmu na mjestu nesreće za mještane. No, upravo su vijesti potaknule grupu na traženje mjesta na kojem se dogodio pad NLO -a.

Obilne snježne oborine u Tien Shanu zloslutno su upozorile na lavinu i gotovo sigurnu smrt. Grupa je izdržala još dva tjedna, ali bez uspjeha. Konačno, sudionici su bili promrzli i iscrpljeni iscrpljujućom potragom, vratili su se u svoj bazni logor u Bišeku. Tamo su se odmorili prije povratka svojim kućama. Misija nije uspjela.

Hoće li ovo biti posljednja ekspedicija? Ili će uporne glasine o katastrofi nastaviti poticati druge da se vrate u Tien Shan u potrazi za NLO -ima?

Glasine o mjestu nesreće bile su od velikog interesa za gornji dio vlade. Iznenadni nestanak NLO -a s radara samo nekoliko mjeseci ranije i dalje je privukao njihovu pažnju. Jesu li srušeni NLO i objekt iznad Kaspijskog mora bili isti? Ponosan narod, Rusi se nisu htjeli povući. Postali su još odlučniji riješiti misterij.

Primljene nove dramatične informacije
SAKKUFON * zaprimio je izvještaj da su ruske zračne snage pronašle mjesto na kojem se NLO srušio u studenom 1991.! Prilikom pokušaja podizanja dijela objekta sa snježne padine, helikopter se srušio, pa su poginuli svi u avionu.

Bližila se ruska zima, a zračne snage objavile su da se do proljeća ne planiraju daljnji pokušaji podizanja broda. Može li to biti tako ?!
  nlokirgistan1                                                                                    https://vk.com/video67505365_456239443

                                                             Ogroman vanzemaljski brod srušio se u planinama Tien Shan. Đavolja grobnica.

Ove nove informacije bile su katalizator potreban da se udahne novi život istraživačkom timu NLO -a. Planiraju još jedno putovanje, ali moraju ispred vlade, jer će u protivnom rezultati zauvijek ostati skriveni od javnosti.

 

 

izvor

https://koroleffsov.ru/krushenie-nlo-v-gorakh-tjan-shanja-v-kyrgyzstane-chast-1.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno