Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO pad - planine Tien Shan, Kirgistan. 2. dio

26 Ruj 2021
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO pad - planine Tien Shan, Kirgistan. 2. dio

Druga ekspedicija na mjesto pada NLO -a nije doživjela istu sudbinu kao prva. Bila je potrebna intenzivnija obuka i vodstvo. Zbog toga je za zapovjedništvo odreda pozvan umirovljeni bojnik German G. Svechkov. Regrutirana je cijela brigada dobrovoljaca. Cijeli tim odabran je na temelju njihovog posebnog iskustva. Ova grupa uspjela je pronaći mjesto gdje se dogodio pad NLO -a.

Svi članovi bili su fizički i psihički pripremljeni za misiju. Svi koji su izvršili opasnu tranziciju prošli su mnoge testove, uključujući tjelesnu izdržljivost i trening preživljavanja. Prvo naređenje majora Svečkova u fazi planiranja bilo je podijeliti odred u tri zasebne skupine.

Uspjeh grupe volontera postigao je uspjeh sredinom lipnja. Našli su brod!
Odabrane su tri različite rute u slučaju da se jedna od grupa vrati natrag. Svechkov je mislio da će barem jedna skupina uspjeti i pribaviti neprocjenjive dokaze koje traže; dokaz da se vanzemaljska letjelica srušila u planine Tien Shan. Grupa je bila spremna za putovanje na mjesto pada NLO -a. Prva prepreka bit će im uspon na sjevernu padinu planine.

Planovi grupe bili su pomno pregledati područje oko mjesta nesreće ima li anomalija prije postavljanja kampa. Priče o opasnosti od zračenja mogu biti istinite. Preduzeli su sve mjere opreza prije nego što su nastavili sa svojim planovima.

Ogroman objekt bio je na visoravni i istodobno se podijelio na dva dijela. Jedan od članova ekspedicije kasnije je opisao umirujuću radost otkrića. "To je to, brod s drugog svijeta!" Osim toga, brod je i dalje emitirao neku vrstu energetskog polja. Član ekspedicije Emil Bachurin rekao je: "Mogao si to osjetiti svuda unaokolo".

Grupa se još nalazila na oko 1500 metara od broda. Ali njegova nevjerojatna veličina bila je jasno vidljiva čak i s ove udaljenosti. Kad se grupa približila 1000 metara od broda, obuzeo ih je snažan osjećaj straha i tjeskobe. Dok su se nastavljali približavati brodu, ti su osjećaji izazvali golem umor.

Mnogi planirani testovi i mjerenja morali su biti otkazani
Krhki elektronički uređaji bili su u kvaru na udaljenosti od 1000 metara. Grupa je osjećala struju oko sebe, vlažan gusti zrak. Guralo ih je jedino izvanredan prizor broda s udaljenog planeta. Sada više nije moglo biti sumnje. Približavali su se vanzemaljskoj letjelici.

Elektromagnetsko polje područja na kojem se dogodio pad NLO -a bilo je toliko jako da su se sve strelice kompasa protezale izravno do objekta. Dok su druge vrste mjernih alata jednostavno prestale raditi. Pobliže je postalo jasno kako je objekt doživio svoju sudbinu. Zabio se u nadvisenu stijenu uzrokujući unutarnju eksploziju. Kao posljedica eksplozije, brod se podijelio na dva dijela.

Skupina je bila preplavljena snagom energetskog polja objekta. Dosta vizualnih zapažanja. Dajući sve od sebe, krećući se i izlazeći iz polja snage broda, izvedeno je nekoliko malih eksperimenata. Generatori izgaraju pri pokretanju.

Činilo se da je druge izvore energije apsorbirano magnetskim poljem svemirske letjelice s drugog svijeta. Sada su istraživači mogli utvrditi da je brod, udarajući o stijene iznad njih, kliznuo po trbuhu na udaljenost od 1,5 kilometara prije nego što se zaustavio.

Nosni dio bio je udubljen od udarca, a eksplozija u srednjem dijelu izbacila je metalni poklopac savijajući ga prema van. Nažalost, članovi ekspedicije nisu mogli doći bliže od 800 metara, jer ih je zaustavilo energetsko polje. Prema njihovim zapažanjima, napravljeni su mnogi crteži i skice.

Utjecaj polja sile i zračenja
Oštećenje od eksplozije na sredini broda omogućilo je zaviriti unutra. Grede i pod bili su vidljivi, postavljeni tako da sugeriraju više od jedne razine. S njihova gledišta, tragovi vanzemaljskih tijela nisu bili vidljivi.

Čudni zeleni simboli bili su dovoljno veliki da ih prouči i točno kopira Nikolaj Subbotin. Svi su se složili da simboli ne predstavljaju nijedan poznati jezik. No, bez sumnje su potvrdili da je ta letjelica isto ono za kojim su jurila četiri aviona MiG -a.

Fotografije su snimljene, ali je film očito bio previše eksponiran zbog polja zračenja. Što je pokvarilo neke od najvrjednijih podataka u povijesti NLO -a.

Neki članovi grupe zadobili su opekotine od zračenja na udaljenosti od 800 metara. Videokaseta je također oštećena jer kamere nisu mogle raditi na dovoljnoj udaljenosti da uhvate brod.

U daljini je ekspedicija ugledala ostatke ruskog helikoptera MI-8, koji je pokušavao podići dio broda. Nije se smjelo vidjeti tijelo. Je li vojska pronašla tijela? Pretpostavljalo se da bi jaka elektromagnetska polja mogla oštetiti instrumente helikoptera, što je dovelo do nesreće.

Duševna bol članova ekspedicije bila je nepodnošljiva
Evo ih, tako blizu, a opet tako daleko. Uspjeli su učiniti ono o čemu su tisuće istraživača i znanstvenika mogle samo sanjati. Oni su ipak vidjeli mjesto pada NLO -a, ali bilo je potrebno mnogo više informacija.

Svjetski utjecaj fotografije na znanstvenu zajednicu bio bi nemjerljiv. Sposobnost ulaska u ovaj brod s drugog svijeta bio bi san za cijeli život. Ipak, na mnogo načina ekspedicija je bila vrlo uspješna.

Imali su svoja svjedočanstva. Napravili su skice i crteže. Imali su nevjerojatnu priču koju su mogli ispričati svima koji su ih slušali. Imali su još jednu. Želja da se pokuša još jednom pogledati unutar objekta; dotaknuti misterij, ući u njega. A kad bi ih brod pustio unutra, mogli bi čak vidjeti stvorenje s drugog svijeta!

Treća, trijumfalna ekspedicija!
Samo nekoliko mjeseci nakon završetka druge ekspedicije već su se izrađivali planovi za trijumfalno treće putovanje na mjesto pada. Ovaj će se projekt provesti, ali rezultati će biti razočaravajući. Prikupiti sredstva i osoblje za ponovno putovanje trebalo je do 1998. godine. Sudionici ove zlosretne treće ekspedicije bili su: Oleg Murashev, Nelly Slugina, Anton Bogatov, Nikolai Subbotin, Alexei Kostenko i Emil Bachurin.

Grupa je napustila Moskvu i prvo krenula u potragu za Nijemcem Svečkovom, koji je bio vođa ekspedicije u lipnju 1992. godine. Kontaktirali su Svečkovog sina, Vasilija, ali im je odbio reći gdje da nađu njegovog oca. Čini se da je stariji Svečkov u to vrijeme bio više zabrinut zbog pogoršanja financijske situacije u Rusiji.

Zabrinuo se da bi mu odlazak na neko vrijeme mogao dovesti do potpunog kolapsa. Grupa je otišla bez njega, ali bez njegovog iskustva misija je bila osuđena na propast. Sa samo oskudnim resursima, nisu mogli iznajmiti helikopter kako bi ih približili mjestu kako bi misija bila izvediva.

Ipak, stigli su na mjesto događaja. Ali nije bilo NLO -a! Prošlo je previše vremena, a više je nego vjerojatno da ga je vojska uklonila u proljeće nakon poluuspješne druge ekspedicije. Markeri koje je ostavila druga skupina još su bili na mjestu, ali objekt i helikopter su nestali.

Zemlja je zasjenjena građevinskom opremom i uklonjeni su svi tragovi izvorne nesreće. Divovski NLO iz 1991. nije bio iluzija. To su potvrdili radari i uočila četiri pilota koji su to detaljno opisali.

Druga ekspedicija je pronašla uređaj i nacrtala njegove skice i dijagrame
Pažljivo su duplicirali vanzemaljske znakove na repu. Na nekoliko prolaznih trenutaka nada cijele NLO zajednice se ostvarila. Jedno razočaranje za drugim učinilo je ovaj trijumf kratkotrajnim.

    russiadrawing.jpg     

Crtež koji prikazuje posljedice sudara s planinom i pada NLO -a. Kao i tajanstveni simboli na objektu. fotografija: ufocasebook.com

 

Kad treća ekspedicija nije ništa pronašla na licu mjesta, počele su se javljati sumnje u pouzdanost zaključaka druge skupine (je li došlo do NLO katastrofe?). Previše je dokumenata neovisnih svjedoka da bi se osporilo postojanje NLO -a. Mnogi ljubitelji NLO -a vjeruju svjedočanstvima članova druge ekspedicije. Vanzemaljska letjelica srušila se u "Đavolju grobnicu" u planinama Tien Shan.

izvor
https://koroleffsov.ru/katastrofa-nlo-gory-tjan-shan-kyrgyzstan-chast-2.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno