Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

"Bit ćemo prisiljeni uništiti vas": upozorenje izvanzemaljaca

17 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

                                                         "Bit ćemo prisiljeni uništiti vas": upozorenje izvanzemaljaca

2012. godine na internetu se pojavio video na kojem 84-godišnji Rus dijeli svoju priču o susretu s vanzemaljcima. Koji mu je dao upozorenje svim ljudima. Dovoljno zlokobno upozorenje: "Bit ćemo prisiljeni uništiti vas."

Leonid Ivanovič Gluško, rođen 1924. godine, služio je u Drugom svjetskom ratu, radio je kao ravnatelj škole 30 godina. Nakon umirovljenja kupio je malu kuću u Novokubanki, gradiću na Krasnodarskom teritoriju. I počeo je živjeti jednostavnim seoskim životom sa svojom suprugom Valentinom Sergejevnom.

– I odjednom me netko zgrabio za vrat, baš kao mačića.
Leonidas je rekao da se to dogodilo negdje između 2000. i 2001. godine, kada je jednog dana vozio bicikl kako bi kosio sijeno za svoje koze. Na periferiji svog sela. Već je padao mrak, a dok je kosio, ugledao je jarko svjetleći objekt kako se približava sa zapada preko neba.

Capture 1

Leonid Ivanovič Glushko tijekom intervjua o upozorenju izvanzemaljaca - "Bit ćemo prisiljeni uništiti vas." 2012. sjedi sa suprugom Valentinom Sergejevnom. foto: howandwhys.com


Isprva je Leonida mislio da je mjesečina, ali bilo je prerano za mjesec. Tada se naježio jer se sjetio da je slušao radio prijenos o čudnim susretima s NLO-ima i vanzemaljcima. Uplašio se i sakrio se u grmlje, čučeći, promatrajući NLO koji se približavao.

NLO je sletio točno na livadu gdje je kosio travu i odjednom, iznenada, netko ga je zgrabio s leđa i podigao u zrak. Leonid kaže: "I odjednom me netko zgrabio za vrat, baš kao mačića."

Vidio je vrlo visoko biće odjeveno u pripijenu uniformu koja je izgledala poput riblje kože. Što ga je povuklo kroz zrak do ogromne svjetleće lopte, koja je stajala na tri metalne noge.

Čim je Leonidas bio na vratima NLO-a, ona su se otvorila i vidio je još dva vanzemaljaca kako sjede unutar broda. Prema Leonidi, ta su stvorenja imala ljudski izgled. Imali su ruke, noge i preplanula lica.

Leonid je shvatio da je otet, ali se zabrinuo za svoje koze. I pitao ih je za svoje koze. U odgovoru na njegovo pitanje, čudno stvorenje u bijesu je odgovorilo da im se ništa neće dogoditi.

Tada je osjetio da je brod poletio, a oni su dugo letjeli. Vanzemaljac koji ga je odvukao na brod puno je razgovarao s njim. Objasnio je Leonidi da je jako ljut.

                                                                 “Vi se miješate u nas i naš planet. Bit ćemo prisiljeni uništiti vas"
Leonid Ivanovič je zaboravio gotovo sve što su mu rekli vanzemaljci. Ali jedino čega se sjećao bile su njegove posljednje riječi kada je pušten.

Leonid je rekao da su se vrata broda otvorila kada su sletjeli. I vanzemaljac je iznenada rekao: “Vi se miješate u nas i naš planet. Bit ćemo prisiljeni uništiti vas." Rekao je to dvaput.

Leonida se spustio, vanzemaljac je zalupio vratima, a sjajna duguljasta ovalna lopta poletjela je u zrak i brzo odletjela.

Leonid je rekao da, kada je izašao iz broda, nije razumio gdje se nalazi, a ni sebe nije prepoznao. Navodno su mu izbrisana sjećanja na detalje leta i ono što se tamo dogodilo. Jedino čega se jasno sjećao bile su posljednje riječi vanzemaljca.

Leonid je uzeo bicikl, kosu i torbu i vratio se kući. Stanje mu se toliko pogoršalo da je morala pozvati hitnu pomoć. Proveo je 6 tjedana u krevetu i za to vrijeme nikome nije rekao o svom susretu s vanzemaljcima.

Kad se Leonidas vratio u normalu, ispričao je sve o susretu s čudnim stvorenjima svojim prijateljima i obitelji. Nitko nije mislio da je lud. Jer sličan incident dogodio se još s barem još jednim stanovnikom Novokubanke.

Svaka druga osoba u tom području vidjela je čudne objekte na nebu, makar samo nakratko. Tako su povjerovali Leonidinoj priči, a vanzemaljci ga više nikada nisu posjetili.

izvor
https://koroleffsov.ru/my-budem-vynuzhdeny-unichtozhit-vas-preduprezhdenie-inoplanetjan.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno