Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ovi svijetleći objekti iznad Mjeseca su elektromagnetski svemirski brodovi

18 Pro 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   Ovi svijetleći objekti iznad Mjeseca su elektromagnetski svemirski brodovi

Tijekom misija Apollo, posade su snimile mnoge fotografije uključujući rijetke slike čudnih svijetlih i blistavih objekata iznad, na ili u blizini mjeseca.

Video ispod prikazuje neke rijetke slike ovih svijetlih objekata snimljenih tijekom misija Apollo 11, 12, 13, 14 i 16.

Apollo 13 trebao je biti treća misija koja će sletjeti na Mjesec. Eksplozija u jednom od spremnika kisika osakatila je letjelicu tijekom leta i posada je bila prisiljena kružiti oko Mjeseca i vratiti se na Zemlju bez slijetanja. Tijekom orbite Mjeseca, posada je snimila čudne objekte iznad i na Mjesecu.

Sada, čini se da postoji "Mjesečeva industrija" koja se održala barem posljednjih pedeset godina u krateru Platon dok su se na dnu kratera promatrala pokretna i trepćuća svjetla.

Više od stotinu godina Britansko kraljevsko astronomsko društvo izvijestilo je o 1600 sličnih viđenja jarkih svjetala u krateru Aristarh, svjetla u istočnom podnožju lunarnih Alpa, u Mare Crisiumu viđen je niz točaka i pruga svjetlosti i dugih svjetlosnih linija. iz kratera Eudoxus.

Čini se da ova sjajna svjetla pokreće elektromagnetska energija. Ova energija će ponuditi neograničene mogućnosti za izgradnju ogromnih objekata te za kretanje i život u gotovo svakom okruženju.

Ovi elektromagnetski svemirski brodovi emitiraju pulsirajući sjaj u različitim uvjetima kao što su gustoća atmosfere, vlažnost, brzina i visina letjelice.

Nema sumnje da su mnoga od ovih svjetala, posebno svjetleći pokretni objekti, 'elektromagnetski svemirski brodovi' inteligentno kontrolirani.

Saznajte više na: https://drive.google.com/file/d/1ZP7RhyH4oRwgARmbmpPC9qKtMU9pZL1C/view

 

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2021/12/these-glowing-objects-above-moon-are.html

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno