Petak 23 Veljača 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Pronađen drevni rukopis,koji če preokrenuti svijet?

16 Tra 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pronađen drevni rukopis,koji če preokrenuti svijet?

dr1

Tradicionalna tema rasprave svih, vjerojatno, zavjerničkih foruma su poruke u stilu UNCLE INTELL, što se uvjetno može prevesti kao “ječer je rekao moj ujak koji radi u obavještajnoj službi”. Najčešće iza ovakvih poruka ne stoje stričevi, ali s vremena na vrijeme pod takvim naslovima promakne se neki insajder koji upozorava na vrlo ozbiljne stvari. A danas je na GLP-u, čini se, bio upravo takav slučaj:

dr2

Imam dobrog prijatelja arheologa i rekao mi je da se iz dana u dan spremaju objaviti poruku o nalazu koji će imati ogroman utjecaj na jednu od tri velike religije i svijet općenito.

Rekao je da je to zbog otkrića dosad nepoznate kopije važnog teksta starijeg od najstarijeg poznatog.

Prijatelj radi na mjestu otvaranja oko 4-5 godina.

Rekao mi je samo zato što zna da sam arheolog iz fotelje.

Čekam daljnje detalje, ali on je o svemu ovome vrlo tajnovit, kako se i očekivalo, naravno, s obzirom na povjerljivi materijal.

Ali nagovještava da će to biti povijesno. Jedno od najvećih otkrića posljednjih desetljeća.

Koliko je ova poruka pouzdana, ne znamo, ali ako se iza nje doista nešto krije, onda to doista može biti neka vrsta arheološkog nalaza, ili mali testni nadjev kako bi se mase postupno pripremile za ovaj nalaz.

Otkriće je, očito, neka vrsta drevnog teksta koji može uzdrmati barem jednu od glavnih svjetskih religija, a možda će se nakon objavljivanja informacija sve religije srušiti kao kule od karata. Na primjer, postat će poznato da su neke od religija ljudima dali vanzemaljci, a arheolozima će biti predstavljen tekst koji govori o tome.

Ili će tekst izvijestiti da jedna od religija ima neko drevno pretpotopno podrijetlo, što će, s jedne strane, poništiti tradicionalnu kronologiju, a s druge strane posijati sumnje u glavama predstavnika drugih religija. Opcije mogu biti vrlo različite, a ako se informacija potvrdi, prijeti ozbiljnim društvenim potresima.

Prije pet ili čak manje godina vjerojatnost pronalaska nekakvih super-tekstova koji sve objašnjavaju bila je iznimno mala. Ako bi se takav tekst našao, onda bi odmah otišao u tajnu knjižnicu Vatikana, gdje vjerojatno ima mnogo sličnih antičkih izvora. Ali vremena su sada drugačija, apokaliptična, preformatiraju se temelji poznatog svijeta. Dakle, sada sve može biti, pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b9%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d1%8f%d1%8f-%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%81%d1%8c-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%8f-%d0%bf%d0%b5%d1%80/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno