Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Koji se tajanstveni objekt nalazi pored Mjeseca tijekom pomrčine Super Mjeseca 31. siječnja 2018.?

17 Tra 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koji se tajanstveni objekt nalazi pored Mjeseca tijekom pomrčine Super Mjeseca 31. siječnja 2018.?

 

U srijedu 31. siječnja 2018. navečer Mjesec je ponudio pravi show. Tri različita događaja, vezana uz Zemljin prirodni satelit, dogodila su se istovremeno.

Prvo, vidimo Super Mjesec, kada je Zemljin prirodni satelit bliže nego inače našem planetu. Tada smo u drugoj fazi punog mjeseca u siječnju, a to je takozvani „plavi mjesec“. I treće, dogodila se pomrčina Mjeseca, odnosno mjesec je prošao kroz sjenu Zemlje i dobio blago crvenkastu boju, takozvani krvavi mjesec. Nažalost, potpuna pomrčina Mjeseca nije bila dobro viđena u Rumunjskoj, već u Americi.

Ali ovdje dolazi misterij o kojem želim govoriti u ovom članku. U videu koji je na YouTube objavio korisnik po imenu wailin rift, tijekom pomrčine Super mjeseca na Aljasci, u blizini Mjeseca se vidi planetarni objekt, kao svojevrsni "polumjesec".

Luna corp ceresc 1

Korisnik se s pravom pita o čemu bi se moglo raditi. I ovdje imamo sljedeće verzije:

* "Mjesečev pas", vrsta "lažnog mjeseca", pojava slična "sunčanom psu", koja se javlja zbog refleksije ili loma svjetlosti u kristalima leda koji su prisutni u oblacima na velikim visinama;

* Greška u Matrixu u kojem živimo;

* Optička iluzija tijekom snimanja zbog refleksije svjetlosti. Pa ipak, kada zumirate "svjetlosni artefakt" ostaje konstantan, tako da trebamo isključiti ovaj uzrok;

 

* Ogromno nepoznato nebesko tijelo.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/ce-obiect-misterios-se-afla-langa-luna-timpul-eclipsei-de-super-luna-sangerie-de-pe-31-ianuarie-2018/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno