Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Brodovi vanzemaljske rase već su na putu prema našem Sunčevom sustavu.

27 Svi 2022
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Brodovi vanzemaljske rase već su na putu prema našem Sunčevom sustavu.

Vanzemaljski ratni brodovi već su stigli do Sunčevog sustava, ovu senzacionalnu izjavu dao je bivši zaposlenik Nacionalne uprave za aeronautiku i svemir Sjedinjenih Država, Norman Bergrun.
Kuiperov pojas je u biti međuplanetarna vojna baza, skup asteroida na rubu Sunčevog sustava, tranzitna točka odakle je zgodno prebacivati ​​brodove na planete našeg zvjezdanog sustava.

Znanstvenik je primijetio: Vanzemaljska flota raste svake godine, sada je skrivena iza prstenova Jupitera i Saturna, ali će gomilanje brodova uskoro postati kritično, što znači da vojska humanoida može napasti svakog trenutka.

Nevjerojatna hipoteza Normana Bergruna već je naišla na podršku ufologa, po njihovom mišljenju, bivši zaposlenik NASA-e otkrio je jednu od najčuvanijih tajni agencije, usput rečeno, struktura u kojoj je Bergrun služio je podjela američke vlade , što znači da bi definitivno mogao imati pristup povjerljivim materijalima.

Neidentificirani leteći objekt viđen je iznad kineske vojne svemirske luke Xichang, prema lokalnim medijima, viđena je istraživačka sonda s lansirne rampe u jugozapadnoj pokrajini Sichuan, no nezavisni novinari inzistiraju da je NLO oboren na nebu.

Novinar, Ye Quinglin.
Nevjerojatno je da smo uspjeli ovu informaciju obznaniti javno, iznijeti je široj javnosti, kineska vojska je možda najtajnovitija na svijetu i najopasnija, čak i činjenica da sada raspravljam o srušenom NLO-u mogla bi me koštati slobode.

U međuvremenu, američki izvor blizak CIA-i rekao je da Kinezi već dugo posjeduju opsežan vojni svemirski arsenal, koji uključuje i rakete presretače i uređaje koji mogu onemogućiti navigacijske sustave izvanzemaljskih izviđačkih dronova. Stručnjaci su već izračunali kineski borbeni potencijal, koji se temelji na raketi DN-2 koja može pogoditi ciljeve na udaljenosti do 35 tisuća kilometara od Zemlje, gdje se nalazi puno vojnih satelita iz različitih zemalja, gdje se nalazi povećana aktivnost neidentificiranih letećih objekata. Štoviše, čini se da su Kinezi prvi testirali najnovije tehnologije u svemiru, što može značajno povećati šanse zemljana u međugalaktičkom obračunu, Mjesec može biti ključna karika u obrambenom sustavu zemlje od vanzemaljske prijetnje.

Danas to ne kriju ni Amerikanci. NASA je već najavila stvaranje čak četiri skupine koje će tražiti potencijalne prijetnje unutar Sunčevog sustava. Prva skupina će samo proučavati Mjesec, druga će početi proučavati asteroide koji se nalaze na maloj udaljenosti od Zemlje. 3 - istraživat će prstenove Saturna, posljednja, četvrta skupina, bit će angažirana u projektu kodnog naziva "Espresso", cilj mu je otkriti potencijalne prijetnje čovječanstvu.

Čini se da se prva crta svemirske obrane počinje oblikovati, prema vojsci, u orbitu će biti lansiran najnoviji sustav vojnih satelita i laserskog oružja. Ostaje samo jedno pitanje, hoće li se velike sile moći međusobno dogovoriti pred stvarnom izvanzemaljskom opasnošću? Inače, svaki holivudski scenarij o napadu vanzemaljaca na Zemlju ljudima će se činiti kao naivna bajka.

Malo ljudi zna, ali prvi dokazi o pojavi NLO-a na ovim mjestima počeli su se pojavljivati ​​početkom 70-ih, odmah nakon katastrofalnog neuspjeha tajnog nuklearnog programa Globus 1.

Dana 20. rujna 1977. u 4 sata ujutro, bez objave rata, vanzemaljska borbena letjelica upala je u zračni prostor Sovjetskog Saveza, a tome je bilo puno svjedoka.

33 1

Fenomen Petrozavodsk, tako će se službeno zvati ovaj incident. Nevjerojatan događaj koji je bilo nemoguće poreći, bilo je stotine svjedoka. Kako bi spriječile paniku, vlasti su se morale čak poslužiti središnjim tiskovinama. Citat iz novina Pravda

“20. rujna ogromna zvijezda iznenada je sjajno zabljesnula na tamnom nebu, impulzivno šaljući snopove svjetlosti na tlo. Ova zvijezda visila je nad Petrozavodskom u obliku meduze, obasipajući grad mnogim najfinijim mlazovima zraka koji su ostavljali dojam jake kiše.

A evo što su tada napisali u časopisu Aviation and Cosmonautics.
“Kada se sjajna zvijezda pojavila nad jezerom Onega, sve je očevidce obuzeo oštar osjećaj straha i propasti, a istovremeno su u računalnim centrima grada zabilježeni veliki kvarovi na računalu.”

Ali to nije bila najstrašnija posljedica drske invazije. Ujutro su stotine stanovnika Petrozavodska pronađeni istopljeni kroz rupe na prozorima svojih stanova.

Unatoč curenju informacija u tisak, taj je sukob još uvijek nekim čudom zataškan, a podaci službene istrage odmah su klasificirani kao stroga tajna. No, informacije o incidentu završile su i u arhivu CIA-e. Godine 1977. direktor hidrometeorološkog opservatorija Jurij Gromov rekao je dopisniku TASS-a da u gradu nisu provedeni nikakvi tehnički eksperimenti, ali se događaji ne mogu klasificirati ni kao fatamorgane, jer se otopljene rupe na prozorima ne pojavljuju same. Prije 40 godina stotine stanovnika Petrozavodska zapravo su vidjele divovski NLO koji je skenirao kuće i ispuštao neku vrstu balasta poput gelera, samo što mu cilj nije bio miran sovjetski grad, već tajni vojni objekt koji se nalazi samo tristotinjak kilometara.

Kao što dokazuju očevici, ovo je daleko od jedinog sukoba između oružanih snaga Zemlje i predstavnika izvanzemaljskih civilizacija. Motovsky zaljev Barentsovog mora, ovdje je 1979. godine neidentificirani objekt lebdio iznad jedne od nuklearnih podmornica sjeverne flote. Podmornica je morala manevrirati, bilo je nemoguće ići pod vodu zbog male dubine, ubrzo je NLO brzo dobio visinu i nestao. Kasnije su tehničari konstatirali kvarove na raketnom bacaču. Sličan incident dogodio se u ljeto 1988. u blizini otoka Shikotan. Deset minuta je NLO visio sa 36 simetrično gorućih svjetala iznad teškog nosača zrakoplova Novorossiysk, nakon čega je nestao na jugu, tijekom promatranja i još petnaest minuta nakon nestanka objekta, komunikacijski sustavi i električna oprema nisu radili na kruzeru.

Divovski NLO-i lutaju u blizini Sunca, ali ne postaje lakše od razumijevanja pravog stanja stvari, ima li čovječanstvo šanse za pobjedu u međuplanetarnoj konfrontaciji, možemo li vjerovati našim visokim bijelim(vanzemaljcima) saveznicima koji navodno rade za interese Zemlja, tko zna, a odjednom negdje tada u drugom zvjezdanom sustavu znaju i legendu o trojanskom konju? U ovom slučaju, radije trojanski leteći tanjur.

izvor
https://evmenov37.ru/korabli-vnezemnoj-rassy-uzhe-na-podstupe-k-nashej-solnechnoj-sisteme.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno