Četvrtak 30 Lipanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Putovanje kroz vrijeme, temporalni rat i naša budućnost

12 Lip 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Putovanje kroz vrijeme, temporalni rat i naša budućnost

Tehnologija putovanja kroz vrijeme došla je u posjed različitih vlada i organizacija u eri nakon Drugoga svjetskog rata zbog izvanzemaljaca koji su vodili 'vremenski rat' oko budućih vremenskih linija Zemlje. Prije su samo civilizacije unutarnje Zemlje imale pristup prostorno-vremenskim portalima i štitile su ih od potencijalne zlouporabe od strane bilo koje površinske vlade ili ljudi koji su naletjeli na njih.

Njemačko društvo Vril postiglo je napredak u fizici torzijskog polja i antigravitacijskoj tehnologiji 1920-ih kako bi razvilo prototip letećeg tanjura koji bi mogao savijati prostor-vrijeme za međuzvjezdano putovanje. U 1930-ima, nacistička Njemačka preuzela je programe Vril Society i ubrzo postigla sporazume s izvanzemaljcima Draco Reptilima o uspostavljanju otcjepljene njemačke kolonije na Antarktiku kako bi sigurno razvijala ove prostorno-vremenske tehnologije u potpunoj tajnosti.

Njemačka kolonija sa sjedištem na Antarktiku kasnije je korištena kao zamjenik u vremenskom ratu s drugim međuzvjezdanim civilizacijama, koje su postale uznemirene zbog promjena u vremenskim linijama Zemlje jer je naš planet učinilo budućim epicentrom za tiranije širom galaksije. Prostorno-vremenska primjena letećeg tanjura Antarktičkih Nijemaca (poznatog kao 'Tamna flota') značila je da su oni bili prvi među modernim površinskim ljudima koji su počeli koristiti sofisticirane tehnologije putovanja kroz vrijeme i započeli eksperimente kako bi utjecali na buduće vremenske linije Zemlje.

Kao rezultat operacija izvlačenja NLO-a u SAD-u i Sovjetskom Savezu 1940-ih, znanstvenici su počeli proučavati kako bi se vanzemaljske letjelice mogle koristiti i kao uređaji za putovanje svemirom i vremenom. U 1950-ima, vatikanski znanstvenici razvili su prvu tehnologiju 'Chronovisor' koja je bila ključna u otključavanju drevnih tajni što im je omogućilo praćenje više vremenskih linija, a potom i razvoj tehnologije putovanja kroz vrijeme u pokušaju da utječu na događaje. Pokrenuto je više povjerljivih projekata kako bi se testiralo kako ljudska intervencija može utjecati na vremenske okvire. Oni su u početku koristili djecu kao ispitanike, a kasnije i odrasle 'vremenske agente'.

Agencija za nacionalnu sigurnost je potom stvorila svoju Advanced Contact Intelligence Organization (ACIO) za praćenje vremenskih primjena naprednih tehnologija koje su došle u posjed američke vojne obavještajne zajednice. Druge nacije kao što su Sovjetski Savez, Kina, Francuska, Britanija, Japan i Izrael stvorile su slične organizacije specijalizirane za proučavanje, razvoj i primjenu vremenskih tehnologija. U međuvremenu, pozitivne izvanzemaljske skupine, drevne civilizacije unutarnje Zemlje i ljudske civilizacije iz naše budućnosti počele su pratiti i intervenirati kako bi zaštitile moguće vremenske linije koje su imale značajne galaktičke implikacije. Tako je započeo vremenski rat koji traje i danas.

U ovom potpuno novom webinaru, dr. Michael Salla će predstaviti opsežna svjedočenja svjedoka i dokumente koji bacaju svjetlo na neprozirni svijet tehnologije putovanja kroz vrijeme i njezinu hibridnu upotrebu od strane različitih vojnih obavještajnih entiteta, te pokazati zašto su ove informacije ključne za razumijevanje trenutnih događaja kojima danas svjedočimo. Projekti i organizacije koje će analizirati uključuju

izvor
https://exopolitics.org/time-travel-temporal-warfare-our-future/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno