Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Jeste li primijetili da ovo nije prvi put da se službeno govori o NLO-ima?

24 Lip 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jeste li primijetili da ovo nije prvi put da se službeno govori o NLO-ima?

U posljednjih nekoliko mjeseci mediji su objavljivali izjave i Rogozina (Roscosmos) i predstavnika NASA-e o NLO-ima. Da su više puta zabilježeni slučajevi nečega neobičnog, da znanstvenici neprestano proučavaju te činjenice. Vanzemaljci su navodno onesposobili američke nuklearne rakete...

Možda nas na nešto spremaju? Lagano, postupno.

Kod nas se vanzemaljci odmah povezuju s nekakvim humanoidima iz filmova. A zašto bi bili jajoglavi i plavi s rogovima? Budući da se slobodno kreću u prostoru, onda možda ne mogu poprimiti ljudski oblik da bi stupili u interakciju s nama? Ili su možda među nama i oduvijek su bili. dolazi im pomoć. Uostalom, ako postoji Bog, onda ne postoji ništa što mu se ne bi pokoravalo. To znači da i vanzemaljci vrše Njegovu volju. I evo nas, na primjer, kao ribe u akvariju, obavljamo svoj zadatak.

Možda se bliži neki povijesni trenutak kada naši kustosi moraju intervenirati u tijek našeg razvoja. Odavno smo navukli nos, jer smo naučili stršiti iz svoje malene kuglice, kao što pilići vire iz gnijezda. Naravno, ne postoji ništa inteligentnije od čovjeka u cijelom beskonačnom prostoru.

Ovdje su samo deponije smeća koje imamo veličine gradova i ubijamo se za komadiće papira. Inače smo jako super. Možda je vrijeme da napustiš svoj ponos. Možda će nam zato doći vanzemaljci? Ili se samo pojavi ako su već ovdje...

izvor
https://salik.biz/articles/85421-podgotovka-k.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno