Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Američka vlada htjela je pokrenuti nuklearni napad na Mjesec

15 Lip 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američka vlada htjela je pokrenuti nuklearni napad na Mjesec

 

Sada ugašeni Program napredne identifikacije prijetnji u svemiru (AATIP) potrošio je milijune dolara poreznih obveznika na istraživanje bizarnih eksperimentalnih tehnologija kao što su ogrtači nevidljivosti, antigravitacijski uređaji, prolazne crvotočine i prijedlog za tuneliranje kroz Mjesec pomoću nuklearnog eksploziva. Dokumenti, koji uključuju gotovo 1600 stranica izvješća, prijedloga, ugovora i bilješki sa sastanaka, otkrivaju neke od čudnih prioriteta AATIP-a, tajnog programa Ministarstva obrane koji je trajao od 2007. do 2012., ali je izašao na vidjelo tek 2017.

Iste godine, AATIP je postao sinonim za NLO-e zahvaljujući nekoliko sada već ozloglašenih videa neidentificiranog zrakoplova koji se kreće na naizgled nemoguće načine, koje je bivši direktor Luis Elizondo pustio u tisak nakon svoje ostavke. Ali novi dokumenti sugeriraju da AATIP nije samo istraživao izvješća o viđenjima NLO-a. Cijeli cache 51 dokument koji je Vice pribavio na temelju zahtjeva Zakona o slobodi pristupa informacijama (FOIA) podnesenog prije četiri godine može se pročitati ovdje.

Možda najintrigantniji među dokumentima je nekoliko desetaka Referentnih dokumenata obrambene obavještajne službe (DIRD) koji govore o održivosti različitih "naprednih tehnologija". Ova zbirka uključuje izvješća o "crvotočinama, zvjezdanim vratima i negativnoj energiji", "visokofrekventnoj komunikaciji gravitacijskih valova", "warp pogonu, tamnoj energiji i ekstradimenzionalnoj manipulaciji" i mnogim drugim temama koje će obožavateljima pronaći poznate. znanstvena fantastika.

Mnoga izvješća ističu nepraktičnost implementacije naprednih tehnologija. Na primjer, u izvješću DIRD-a o maskiranju nevidljivosti, autori (čija su imena redigirana u svim izvješćima) pišu da "savršeni uređaji za maskiranje nisu mogući jer zahtijevaju materijale čija se brzina svjetlosti približava beskonačnosti". Međutim, uređaji za maskiranje koji objekte čine nevidljivima za mikrovalne senzore, poput radara i detektora pokreta, "definitivno su u dosegu trenutne tehnologije", napisali su autori izvješća.

Druga izvješća ne zaziru od hrabrih, ponekad neobičnih prijedloga za implementaciju naprednih tehnologija. U izvješću o "negativnom pomaku mase", autori predlažu plan za traženje iznimno lakih metala u središtu Mjeseca koji bi mogli biti "100 000 puta lakši od čelika, ali imaju čvrstoću čelika". Kako bi došli do središta Mjeseca, autori predlažu probijanje tunela kroz lunarnu koru i plašt pomoću termonuklearnih eksploziva.


Naravno, SAD nije bombardirao mjesec i ne pokazuje nikakve neposredne namjere; NASA-ine nadolazeće misije Artemis planiraju vratiti ljude na Mjesec po prvi put nakon Apolla, s krajnjim ciljem uspostavljanja trajne ljudske prisutnosti tamo. Potresanje mjeseca nuklearnim eksplozijama vjerojatno će biti u suprotnosti s ovom misijom. Nije jasno jesu li ti DIRD dokumenti doveli do bilo kakvog dugoročnog ulaganja u naprednu tehnologiju. Prema Viceu, veći dio programa AATIP-a oslanjao se na istraživanja pod ugovorom privatne tvrtke Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS).

Tvrtka, koju vodi Robert Bigelow, osobni prijatelj pokojnog senatora Harryja Reida, odgovornog za stvaranje AATIP-a, dobila je ugovor vrijedan 10 milijuna dolara za prvu godinu istraživanja programa, prenosi Vice. Ovaj najnoviji FOIA dokument dolazi samo tri tjedna nakon što je britanski tabloid The Sun primio više od 1500 stranica dokumenata povezanih s navodnim viđenjima NLO-a koje je katalogizirao AATIP. Među dokumentima je bilo izvješće o navodnim biološkim posljedicama susreta s NLO-ima na ljude. Izvješće navodi paralizu, "očiglednu otmicu" i "neprijavljenu trudnoću" kao nuspojave navodnih susreta s NLO-ima, ranije je izvijestio Live Science.

 

izvor
https://evmenov37.ru/pravitelstvo-ssha-hotelo-nanesti-jadernyj-udar-po-lune.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno