Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Znanstvenici su ušli u NLO pronađen na Antarktici i odmah osjetili napadaj panike

20 Sij 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanstvenici su ušli u NLO pronađen na Antarktici i odmah osjetili napadaj panike

Nakon što je NLO pronađen na Antarktici prevezen u Ruski znanstveni centar, objekt su preuzeli znanstvenici specijalisti. Otvor objekta je brzo otvoren jer je u njemu bila rupa. Očigledno, otvor nije bio potpuno zatvoren ili je sustav otkazao kada je uređaj dugo bio na našem planetu. Možda tisućama godina, možda milijunima. Ne zna se koliko je ovaj NLO propao i koliko je elemenata izdržao, ali, kako kažu, čovjek sve može popraviti i maljem i pajserom. Oh, radije prekid. Na kraju smo ušli u objekt. Znanstvenicima se odmah nije svidjelo ono što su vidjeli, odnosno pojavio se osjećaj panike. Čak i sada gledajući fotografije, postaje vrlo neugodno.

nloizn1

 

Znanstvenici su ušli u postrojenje. Mala sjajna svjetla počela su im udarati u oči, kao da snijeg svjetluca noću pod punim mjesecom. Ali onda je snijeg, I onda je postalo neugodno i panično. Upalili su svjetiljku. Bilo je malo smisla, nije se vidjelo svjetlo. Zanimljivo je da je NLO upijao svjetlost. Zbog toga su svi raspoloživi reflektori povučeni u objekt. Tek tada su uspjeli malo osvijetliti unutrašnjost NLO-a. No, panika nije napuštala ljude. Zašto takva pojava, usuđujem se nagađati.

nloizn2

U NLO-u nije bilo ničega. Postojale su samo dvije neobjašnjene stavke. Ovo je stup koji je stajao i oslanjao se na strop objekta. A kraj njega je stajao pravokutni objekt, sličan sarkofagu, veličine čovjeka. Što je to, znanstvenici nisu znali. Rub pravokutnika bio je ugrađen u stajaći stup. U NLO-u je bio i pod, ravan i jednako neugodnog izgleda. Pa, onda su to izmjerili i otkrili da se u dnu NLO-a ispod poda možda nalazi oprema izvanzemaljskog podrijetla, a ovaj uređaj je zbog toga bio vrlo težak. Pa, panika među znanstvenicima nastala je zbog činjenice da je svjetlost vjerojatno apsorbirana zajedno s mislima. A izgled sarkofaga podsjećao je na lijes, samo neku vrstu izvanzemaljskog.

nloizn3

Općenito, prijatelji, ja sam neznanstvenik i ne razumijem kakva je to oprema. Razmišljam, dakle, o tome kako i zašto je to uređeno. Ali neću pisati o tome, radije ću poslušati vas. Šteta je što nema više podataka i fotografija ovog NLO-a. Stoga, dečki, ako je bilo zanimljivo, podržite članak lajkom, jer još je puno takvog sadržaja ispred, s činjenicama o NLO-ima.

izvor
https://dzen.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno