Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO projurija pored aviona

10 Kol 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

    neka_cudna_

 

 

Nije ptica, nije avion

VIDEO: NLO projurio pored zrakoplova

Na snimci nastaloj početkom kolovoza negdje iznad Velike Britanije putnik je iz zrakoplova zabilježio vrlo brzi objekt koji je projurio pored putničkog avion.

Za sada jedini svjedok i snimatelj objašnjava kako je isprobavao svoju novu kameru snimajući sve i svašta, no pregledavajući snimke, na jednom je dijelu uočio neobičnu pojavu.

U prvi tren mu se učinilo da je riječ o običnom odsjaju, no kada je pažljivije promotrio vidio je da se radi o objektu koji je projurio pored zrakoplova.

Na temelju svojih dosadašnjih iskustava i poznavanja zračnog prometa, zaključio je da ne može biti riječ o drugom zrakoplovu, letećem otpadu ili ptici jer se objekt kretao prebrzo.

Gotovo identičan objekt je iz zrakoplova snimio i 2008. godine, a o čemu se radi pokušajte dokučiti iz materijala koje je stavio na Youtube:


videopreuzeto sa

www.net.hrGotovo, identičan, objekt je, iz zrakoplova, snimio

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno