Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Ostanimo slobodni

Što je Bill Clinton htio reći u vezi vanzemaljaca? - VIDEO

04 Tra 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bil-klinton1

Čini se da Bill Clinton , kao i Ronald Regan , vjeruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način za spas Zemlje .

Čega se najviše užasava Bill Clinton , bivši američki predsjednik ? Čini se vanzemaljaca , jer , kako je otkrio svojim zaposlenicima , ubrzo je nakon što je postao predsjednik naredio da istraže Oblast 51 , ​​ali i famozni Roswell .

" Da sam ja predsjednik , što nikad neću postati , budimo iskreni - odmah bi zatražio sve povjerljive dokumente o vanzemaljcima " , kazao je Jimmy Kimmel , poznati američki komičar u svojoj emisiji u kojoj je ugostio bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona , pitajući ga " je li on to učinio ? " .

 

" Na neki način . Naredio sam svojim ljudima da pregledaju famozno Područje 51 u Nevadi se uvjeriti kako stvarno nema vanzemaljaca tamo " , kazao je Clinton , dodajući kako bi zasigurno obavijestio javnost da ima saznanja o vanzemaljcima .

Kazao je i kako ga ne bi iznenadilo da nas jednog dana posjete vanzemaljci , te objasnio kako bi nas to iskustvo zasigurno " zbližilo " baš kao iu filmu " Dan nezavisnosti " .

Čini se da Bill Clinton , kao i Ronald Reagan , vjeruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način za spas Zemlje .

" Možda je to jedini način kako da se ujedini ovaj naš ubrzano razjedinjeni svijet . Zamislite kako bi se sve razlike među ljudima činile toliko sitnim kada bi im zaprijetio osvajač iz svemira " , rekao je Bill Clinton .

Iako se čitav razgovor odigrao u šaljivom tonu , postaje već sumnjivo koliko Amerikanci pričaju o posjeti vanzemaljaca io tome kako je to jedan od načina da se spasi naš planet .

Teorija zavjere " Blue beam " , kanadskog novinara i istraživača Sergea Monasta spominje upravo vanzemaljce kao dio " Velikog plana " svjetske elite .

 

 

izvori: http://www.disclose.tv/

          http://www.vestinet.rs/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno