Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Donald Trump kaže da je bio informiran o NLO-ima, ali "ne vjeruje osobito"

18 Lip 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO-i i dalje nastavljaju biti predmet otvorenih i čestih rasprava u američkim medijima, a čak se i predsjednik Donald Trump sada bavi tim pitanjem.
Na pitanje o neidentificiranim letećim objektima tijekom nedavnog intervjua s voditeljem ABC-a Georgeom Stephanopoulosom, Trump je odgovorio s malo interesa za tu temu.
Rekavši da želi da američka ratna mornarica i druge vladine agencije "razmisle što misle", američki predsjednik priznao je da mu vojska kaže da prati razne leteće objekte, ali da još nije poseban vjernik. "Nisu me uvjerili."
Trump 640x354

Zanimljivo, Trump je, čini se, priznao da je bilo brifinga ili nekih drugih sastanka o tom pitanju."Imao sam jedan vrlo kratak sastanak o tome", rekao je Trump Stephanopolousu. Nije detaljnije govorio o prirodi sastanka, niti o onome što bi on mogao značiti. Iako se o toj temi nije mnogo govorilo tijekom intervjua, to je značajna prva naznaka razmišljanja američkog predsjednika o toj temi, kao i činjenice da je u Bijeloj kući barem bila ograničena rasprava o toj temi. Nije iznenađujuće da je usvajanje izjave o sastanku dobilo više pozornosti od Trumpovih širih izjava koje ukazuju na očigledan nedostatak interesa za tu temu. Pitanja su uslijedila nakon nedavnih vijesti koje su izvijestile o činjenici da je mornarica objavila da će uspostaviti nove smjernice za prijavu susreta s zrakoplovima koje ne mogu identificirati. Prema članku New York Timesa objavljenom krajem svibnja, mnogi od tih objekata naišli su na mornaričke pilote i čini se da posjeduju napredne sposobnosti koje uključuju propulzijske sustave koji im mogu pomoći zadržati se u zraku satima - ako ne i danima - na kraju.

dt 640x496

Kampanja koja se vodila do predsjedničkih izbora u SAD-u 2016. godine pokazala je ono što je nedvojbeno najpopularnija rasprava o NLO-u od strane vodeće kandidatkinje u utrci u to vrijeme, a to je za Amerikance pitanje nacionalne sigurnosti i NLO-a. Međutim, u to isto vrijeme Donald Trump nije imao takve komentare o NLO-ima, ali Demokratska izazivačica Hillary Clinton, koja je raspravljala o tom pitanju u značajnoj razmjeni argumenata s komičarom Jimmyem Kimmelom na njegovom programu (postoje dokazi) nije se dala smesti, međutim, taj je razgovor Kimmel namijenio kao šalu, a Hillary se baš i nije šalila. Vjerojatno je bila upoznata s problematikom dok je bila "prva dama" i zna koliko je ta tema škakljiva.

SpaceAlienMysterySpaceLeader 756900
Nedavni razgovor između Trumpa i Stephanopoulosa čini se po prvi put otkako je preuzeo dužnost, Donald Trump dao je izjave od bilo kakvog posebnog značaja u odnosu na temu NLO-a. Iako se čini da se predsjednik Trump nije proslavio po tom pitanju, ipak je izrazio vjeru u sposobnosti pilota mornarice i USAF-a i u njihovo svjedočenje o tim incidentima."Mislim da bi naši veliki piloti znali", reče Trump Stephanopolousu, "a neki od njih vide nešto drugačije od prošlosti."
"Gledamo, a vi ćete biti prvi koji će znati", činilo se da mu se čini nelagodno. Stephanopoulos nije dalje tjerao mak na konac, ali je očito da ma koliko se Trump pravio grbav zna da takvi fenomeni postoje i da su sveprisutni po svijetu, u kojoj su mjeri opasni po nas ili ne pokazat će vrijeme, a kako se brzo stvari odvijaju, mišljenja sam da nećemo više dugo čekati da nam se pokažu, na ovaj ili onaj način!

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno