Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Novo tajno elektronsko oružje i brodovi fantomi mogu objasniti neke NLO-e

11 Stu 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Za sve one koji misle da se iza večine viđenja NLO-a u zraku ustvari skrivaju neke tajne vojne letjelice koje su proizvele ili SAD, Kina, Rusija ili neka treća vojna sila ili ih je čak već i uvela u operativno djelovanje. Pa, američka je mornarica izgleda potvrdila vaše sumnje ... a po informacijama koje su "procurile" situacija bi mogla biti kud i kamo dramatičnija od izvanzemaljskih NLO-a.

novoelekronickoratovanje

"Iz javno dostupnih, ali nejasnih dokumenata koje smo prikupili, jasno je da je mornarica već godinama razvijala i integrirala više vrsta bespilotnih letjelica, brodskih i podmorničkih sustava, protumjere i korisni teret elektroničkog ratovanja, te komunikacijske tehnologije kaje bi im omogućile prednost pred neprijateljem. Sposobnost projiciranja onog što je, u biti, fantomska flota zrakoplova, brodova i podmornica. Ovi lažni potpisi i ukrasi mogu izgledati realno kroz različite i geografski odvojene neprijateljske senzorske sustave koji se nalaze iznad i ispod površine oceana. Kao rezultat toga, ovaj umreženi i kooperativni koncept elektroničkog ratovanja donosi neviđenu razinu vjernih detalja u borbi. Ne radi se samo o narušavanju neprijateljskih sposobnosti ili zbunjivanju na komandnoj i kontrolnoj razini, već i o tome da njihovi senzori govore poprilične neistine u velikom dijelu bitke. "
Zaboravite lažne vijesti ... oni projektiraju lažne flote brodova u zraku i pod morem. Lažni brodovi koji mogu učiniti bilo šta što čovjek može zamisliti jer su ... FAKE! Ova blockbasterska vijest dolazi iz časopisa The Drive, koji je izgradio reputaciju na kopanju dubokih tajni iz vojnih trezora širom svijeta. Brett Tingley, bivši suradnik portala Mysterious Universe, objavio je nedavno veliko otkriće o NEMESIS-u - zlobna kratica za umreženu emulaciju višeelementnog potpisa protiv integriranih senzora, mornarički takozvani elektronski ratni "ekosistem". Dok NEMESIS potpada pod opću definiciju elektroničkog ratovanja, on je puno više od uobičajenog ometanja radara, hakiranja računala, lasera i zvučnih eksplozija. Doslovno zamjenjuje bombe sa ... elektronima.

elektronickoratovanjenes11

Stvarnost ili elektronika?

 

"(NEMESIS) se odnosi na potrebu stvaranja pojave realne mornaričke sile sa više senzora za nadgledanje i usmjeravanje istovremeno."
Prema izvještaju The Drivea, NEMESIS se prvi put pojavio u dokumentu mornaričke i istraživačke mornarice za 2013. godinu koji opisuje projekte iz proračuna za 2014. godinu. U dokumentu se navodi da će se NEMESIS sastojati od "rekonfigurirajućih i modularnih korisnih opterećenja elektroničkih sustava, distribuiranih puščanih mamaca i zastoja" (DDJS), učinkovitih akustičkih protumjera (CM) i višestrukih ulaznih / više izlaznih senzora / CM (MIMO S / CM) za stvaranje lažne sile do senzora za vodu iznad i ispod. "" Stvaranje izgleda "," generiranje lažne sile "i" lažni potpisi "šifriraju se izrazi za ono što šira javnost može nazvati fantomskim prijetnjama ili čak hologramima.
Iako Drive priznaje da ima malo detaljnih podataka o NEMESIS-u, ono što stoji na raspolaganju sugerira i fizičke i simulirane zrakoplove s hipersoničnim otiscima. S fizičke strane, NEMESIS može lansirati bespilotne letjelice (UAV) u rojevima s tehnologijom za simulaciju velikog zrakoplova ili flote. Pod vodom bi se mogao napraviti sličan imaginarni otisak naprednom zvučnom tehnologijom. Zapravo bi "možda" i "mogao" vjerojatno biti zamijenjeni sa "več jest".
"Samo postojanje NEMESIS-a dokazuje da je revolucija u elektroničkom ratovanju već u tijeku."
I ...
"Ako se mogućnosti koje smo opisali mogu prikupiti iz oskudnih javno dostupnih informacija, nema sumnje da će naprednije NEMESIS komponente i mogućnosti ostati klasificirane."
Dugo se nagađalo da su trokutasti NLO-i viđeni diljem svijeta ustvari tajni zrakoplovi nove generacije koje testiraju američke zračne snage. Postavlja se pitanje ... mogu li ti takozvani NLO-i „tik tac“ koje su primijetili piloti mornarice i brodske posade proizvodi same američke mornarice? Može li to biti projekt - NEMESIS ili neko drugo - testiranje sustava elektroničkog ratovanja na vlastitom osoblju? Kao što znamo, to je već nekoliko puta učinjeno (F-117 ...). Može li potvrda mornarice ovih NLO-a biti dio prikrivanja? Svakako se čini mogućim da se fantomski ili holografski brod može prikazati stvarnim na nama još nezamislive načine za konvencionalne zrakoplove. Koji je bolji način da ih prikriju nego da im unaprijed kažu da su NLO-i? I da pojma nemaju što su oni točno ni kako se protiv njih boriti?

novoelekronickoratovanj1e

Šta reči za kraj?
Kapa dolje The Driveu za hrabro kopanje po tako dubokim, opasnim i mračnim bazama podataka žačahurenim u predhodno debelo klasificiranim vojnim dosijeima. I oprostite, NLO vjernici. Ja također želim vjerovati i vjerujem, ali nekako sam oduvijek bio mišljebnja da je Akademija zvijezda sa Elizondom unaprijed smišljen projekat zavaravanja neprijatelja. To je moje mišljenje, molim neke komentare ...

 

Izvori:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/29505/the-navys-secretive-nemesis-electronic-warfare-capability-will-change-naval-combat-forever

https://mysteriousuniverse.org/2019/11/new-secret-electronic-weapons-and-phantom-ships-may-explain-some-ufos/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno