Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Glad za energijom

20 Tra 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Postoji vlada u sjeni sa svojim vlastitim zracnim snagama vlastitom mornaricom vlastitim finaciranjem koja slijedi svoje ideje i slobodna od zakona samog.

IluminatiMediji nas svakodnevno zapljuskuju vijestima o energetskoj krizi,kako poskupljuju fosilna goriva,cije cjene vrtoglavo rastu a kreatori globalnih strategija putem centraliziranih resursa pojacavaju atmosferu straha i neizvjesnosti.Burzovni spekulanti u tome kaosu vide dobru priliku za extra profit,unatoc svemu ljudi vide da je ta kriza namjerno izazvana i ukazuje na dublji problem.

Svakoga dana sve je veci broj stanovnika na nasem planetu,to znaci:vise energije,vise hrane,vise pitke vode itd.to nas planet dovodi na rub izdrzljivosti,dolazi do pucanja po svim savovima,kinesko gospodarstvo je veliki prozdrljivac energenata,a zbog velikog broja stanovnika imaju veliku kupovnu moc,tako je isto i sa indijom.Sve ove drzave imaju svemirski program a on hoce puno energije,kako u vodiku,kisiku tako i u drugim raketnim gorivima i neophodnoj el.energiji koja se dobiva u hidrocentralama,

Your browser may not support display of this image.

kao sto je ova tri tjesnaca nuk.el, term.el itd.    u kini koja je progutala milijarde dolara,a ovu ljudsku glupost dobro koriste razne kompanije da bi prodale svoju opremu.Kineska spisateljica Dai Qing je ovaj projekt nazvala simbolom nekotroliranog razvoja te ekoloski i drustveno najrazornijim projektom buducnosti.

S druge strane jedan mali uredaj koji se zove pulsni motor generator kad se dovoljno usavrsi moci ce se sam napajati i davati dovoljno energije za jedno domacinstvo.Dr Steven Greer ljecnik koji je zbog istrazivanja NLO-a i rasvjetljavanja istine napustio karijeru ljecnika pokrenija je program pod nazivom SPACE ENERY ACCESS SYSTEMS INC koji ima cilj prepoznavanje i testiranje naprednih energetskih tehnologija poceo se baviti istrazivanjem tehnologije za nastanak tog generatora.

Za razliku od pulsnog motora generatora koji ima pokretni dio(rotor)postoje uredaji koji nemaju pokretne djelove.

Your browser may not support display of this image.

ti uredaji ne sagorjevaju nista nema zagadenja sve sta se giba su elektroni u gravitacijskom polju u elektromgnetskom polju i vrte su u suprotnome smjeru.

Nazalost taj uredaj ima svaka interkontinetalna raketa sa atomskom bojevom glavom koji napaja eletroniku uredaja.Sva ljudska inteligencija koristi se za ubijanje a svi ovi uredaji su tako mali i jeftini da mogu rjesiti nasu glad za energijom koja je ujedno ekoloski cista i vrlo jeftina.Kako se ova tehnologija krije i upotrebljava se za bezobrazne vojne svrhe ovaj se kriminal moze svrstati kao operacija protiv covjecanstva i biosvere.Energije ima u izobilju ima mnogo nacina za njeno jeftino dobivanje ali ljudska pohlepa za novcem i moći to sprijecava.

Your browser may not support display of this image.

Nikola Tesla je rekao:koji god bili nasi izvori energije mi je moramo ako zelimo biti racionalni dobivati bez potrosnje materijala.

Tesla je sve radio za dobrobit covjecanstva.

AUTOR: mag.BOŽIDAR KEMIĆ

Za vas odabrao i prilagodija MIRO-SINJ

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno