Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Tajna društva

Doktor smrti

17 Svi 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zašto Bill Gates treba WHO-u


"Doktor smrti"? Zašto je Bill Gates zapravo preuzeo Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) - i kakve veze ima coron virus s tim


Na temelju Politico i drugih materijala, portal Politicus.ru objavio je članak koji baca jarko svjetlo ne samo na norme ponašanja globalne vladajuće klase i stanje Svjetske zdravstvene organizacije (koja već dugo služi farmaceutskim monopolima, a ne na zdravlje ljudi), već i na razumnost divljih korobabezijaca graditelji lopovskog feudalizma u Rusiji i njihovi propagandisti koji su glasno lutali unaokolo, glavom i iskreno skačući na naredbe kanibalističkih lobista.

Članak je toliko dobar (iako su date neke od njegovih najupečatljivijih odredbi bez navođenja izvora) da se nema što dodati - osim želje da ga posebno pažljivo pročitate.

Bojim se da će grobari ruske medicine koji vladaju da nas pretvore u zamorce za predprodukciju Gatesovih cjepiva protiv neplodnosti, a onda će oni koji samo žele imati potomstvo morati bježati u Bjelorusiju.

„Jedan od milijardera kupuje otoke, a Bill Gates postao je de facto vlasnik jedinine(agencije) UN-a, naime Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) sa sjedištem u Ženevi.

   1586458180 2

Tijekom proteklog desetljeća najbogatiji čovjek na svijetu postao je vodeći donator WHO-a, drugi za Sjedinjenim Državama, ali superiorniji od Britanije.

Velikodušnost Bill Gatesa dala mu je ogroman utjecaj na rad organizacije, koji može s vremenom samo rasti, jer SAD i Velika Britanija prijete da će smanjiti sredstva za agenciju.

Zbog financijskih injekcija, Gatesovi planovi postali su prioriteti WHO-a.

Dokazi o Gatesovom neviđenom utjecaju obiluju ogromnim primjerima koji otkrivaju skrivene i učinkovite načine upravljanja.

Prije deset godina, kada je Gates počeo ulagati u iskorjenjivanje malarije, visoki dužnosnici, uključujući voditelja programa za malariju WHO-a, izrazili su zabrinutost zbog toga što fond narušava istraživačke prioritete.

Njegov utjecaj izaziva zabrinutost za zaposlenike i znanstvenike. Oni se boje da bi, budući da novac Zaklade Gates dolazi kao investicija iz velikog poduzeća, mogao poslužiti kao trojanski konj za unapređenje korporativnih interesa.

Stoga je urušena uloga WHO-a u postavljanju standarda i oblikovanju zdravstvenih politika.

Drugi se jednostavno boje da tijelo UN-a previše ovisi o novcu Gatesa, određujući ona područja rada koja su korisnija industrijskim farmakološkim korporacijama nego čovječanstvu.

Od 2000. godine, Zaklada Gates uložila je u WHO više od 2,4 milijarde dolara, opsjednuta je iskorjenjivanjem poliomijelitisa. Činilo bi se da u tome može biti pogrešno? Međutim, vrag je u detaljima.

Obećavši da će iskorijeniti poliomielitis u Indiji, Gates je preuzeo kontrolu nad Nacionalnim savjetodavnim vijećem Indije (NCC) i naredio djeci da daju 50 cjepiva umjesto 5 za svako dijete mlađe od 5 godina “, izvještava Sott .

Kasnije se ispostavilo da su cjepiva pogubna za dječje zdravlje. Između 2000. i 2017., lijek milijardera paralizirao je 496.000 djece.

2017. godine, indijska vlada ukinula je Gatesov režim cijepljenja i otjerala svoje radnike iz NQF-a. Nakon toga su slučajevi paralize poliomije naglo opali.

Iste 2017. godine WHO je nerado priznao da globalna eksplozija poliomielitisa nije posljedica širenja bolesti, već uglavnom od cjepiva. To znači da su djeca izgubila zdravlje upravo od Gatesovog cjepiva.

Ista priča s "epidemijom" polioma dogodila se u Kongu, Filipinima i Afganistanu. Uzrok smrti i paralize u djetinjstvu bila su i cjepiva Billa Gatesa.

Zaklada Gates je 2014. godine financirala ispitivanja eksperimentalnih cjepiva protiv humanog papiloma. Eksperiment je proveden na 23.000 mladih djevojaka u udaljenim pokrajinama Indije.

Oko 1.200 njih počelo je patiti od teških nuspojava, uključujući autoimune bolesti i neplodnost. Umrlo je sedam djevojčica.

Tijekom istrage zabilježene su miješanja u suđenje, podmićivanje službenika, zastrašivanje djevojčica itd. Sada je slučaj na Vrhovnom sudu zemlje.

Ranije 2010. godine Zaklada Gates financirala je studiju o eksperimentalnom cjepivu protiv malarije u kojem je ubijeno 151 afričko dijete i imalo ozbiljne štetne posljedice, uključujući paralizu i febrilne napadaje, u 1.048 od 5.049 eksperimentirane djece.

Tijekom kampanje za prisilno cijepljenje afričke djece protiv meningitisa u podsaharskoj Africi, gotovo 500 djece razvilo je paralizu. Zatim ... afričke novine su se žalile


Mi smo zamorci za proizvođače cjepiva"
Profesor Patrick Bond nazvao je Gatesa filantropskim "bezobzirnima" i "nemoralnima".

U 2010. godini Gates je izdvojio 10 milijardi dolara WHO-u, otvoreno obećavajući da će smanjiti populaciju, posebno novim cjepivima. Nakon objave ove skandalozne informacije 2014. godine, Kenijska udruga katoličkih liječnika optužila je WHO da je kemijski sterilizirao milione kenijskih žena putem kampanje lažnog cijepljenja protiv tetanusa.

Nakon toga, neovisni laboratoriji utvrdili su kemikalije za sterilnost žena u svakom ispitivanom cjepivu.

Nakon određenog negiranja, WHO je napokon priznao da razvija cjepiva protiv neplodnosti više od desetljeća.

Slični navodi protiv WHO-a stigli su iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.

Studija iz 2017. otkrila je da popularno WHO DTP cjepivo ubilo više Afrikanaca nrgo od onih koji nisu cjepljeni Cijepljene djevojke pate 10 puta češće od necijepljene djece.

Gates i WHO odbijaju povući ovo smrtonosno cjepivo koje WHO nameće milijunima afričke djece svake godine.

Zagovornici javnog zdravlja širom svijeta optužuju Gatesa da preusmjerava rad WHO-a od borbe za čistu vodu, higijenu, prehranu i ekonomski razvoja,te da nameče smrtonosna cjepiva za djecu.

Istodobno, Gates koristi snagu i novac, pokušavajući ušutkati sve koji otkrivaju istinu o svojim opasnim eksperimentima s dječjim cjepivima.

U siječnju je 30 zdravstvenih skupina uputilo otvoreno pismo Izvršnom odboru WHO-a, protestirajući protiv toga da Zaklada Gates postane službeni partner agencije iz gore navedenih razloga.

Istodobno, fond je i dalje dobio nešto drugačiji status, što praktički ne mijenja ništa u odnosu WHO-a i Gatesa.

U isto vrijeme, Zaklada Clinton privukla se kao pomoć Gatesu za suradnju sa WHO-om.

Ali sada je pogodila kriza Covid-19 i Gates je pojačao korak. Dok je WHO umjetno napuhao smrtnost od koronavirusa, što je dovelo do najveće globalne panike u povijesti, zaklada Gates već je najavila početak svog prvog ispitivanja cjepiva Covid-19.

Sumnja se u djelotvornost tog cjepiva, uzimajući u obzir prethodno iskustvo? Tek sada neće cijepiti Afrikance, već Europljane i Amerikance. "

izvor
https://vizitnlo.ru/tajny-geopolitiki/zachem-billu-gejtsu-nazhna-voz/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno