Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Bitka za planetu Zemlju ulazi u opasnu fazu

23 Svi 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zona 51 je uništena kao rezultat intenziviranja tajnog rata

Bitka za planetu Zemlju ulazi u opasnu fazu jer se najmanje tri frakcije očajnički bore za dominaciju nad svijetom. Ovaj nalet sada pokazuje ne samo biblijske, već i vanzemaljske dimenzije. Biblijski aspekt uključuje okupaciju nepoznatih snaga glavnih svetih mjesta islama. Vanzemaljski aspekt uključuje napad na Područje 51 i oboren NLO u Brazilu. Sve se to događa tijekom borbe protiv lažnih frakcija coronavirusa Covid-19 koje samo žele kontrolirati čovječanstvo, a ne frakcije koje žele uništiti većinu nas.

Krenimo s druge strane ove bitke. Ovdje je američka vlada počela otvoreno zapošljavati zaposlenike za rad izvan ovog svijeta.
evo i reklama


Nakon što je započela kampanja za novačenje, uslijedilo je atentat na pukovnika zračnih snaga Thomasa Falzarana.

    Schermata 2020 05 18 alle 16.19.26  

                       
Zatim, odmah nakon toga, došlo je do tajnog napada na zloglasnu Zonu 51 "Bazu NLO-a". Seizmograf su zabilježeli potres magnitude 6,5 koji je pogodio bazu.Radi se o iznenadnoj snažnoj eksploziji, a ne o prirodnom potresu.

   Screen Shot 2020 05 15 at 12.44.34 PM 300x261

Izvori iz Pentagona kažu da je "medicinski brod USNS Mercy napustio Los Angeles 15. svibnja, kada su Nevadu i Hrvatsku pogodili potresi". Kažu da je brod bio pun uhićenih sotonista i nagovijestili su da su uništavali podzemne baze u oba ova mjesta nakon što su djeca spašena iz podzemnih laboratorija adrenohroma.

Zemljotresima je uslijedilo vrlo neobično viđenje NLO-a u Brazilu, nakon čega je uslijedio i njegovo obaranje, koji su snimili mnogi ljudi. Dvominutni videozapis koji prikazuje NLO i mjesto obaranja.

Istovremeno, mjesto povezano s američkom pomorskom obavještajnom, Sorcha Faal tvrdi da su Sjedinjene Države osvetile za ubojstvo pukovnika Falzana ubijanjem kineskog veleposlanika u Izraelu Du Wei-a. Pa zašto mornarica vjeruje da su Kinezi organizirali atentat na zapovjednika svemirskih snaga?

To još nije jasno, ali prije nekoliko godina član obitelji Rothschild upoznao me s predstavnikom obitelji Dragons. Predstavnik obitelji Dragon rekao mi je da Kinezi imaju sponzore treće strane koji prijete da će čovječanstvo staviti pod "vrlo strogu kontrolu" ako se "ne spoje".

Oko ovih događaja postavlja se puno pitanja, ali očito se događa nešto neobično.

Pogledajmo sada biblijski dio. Prema njihovim izvorima, Pentagon kaže da je kineski veleposlanik u Izraelu ubijen jer je kineska cionistička frakcija pružila financijsku potporu izraelskim naporima za aneksiju više palestinske zemalje i izgradnju trećeg hrama, što je pokrenulo kasnije događaje u novije vrijeme.

Izvori tvrde da bi smrt veleposlanika također mogla pogurati Kinu da prestane s ulaganjima u Izrael, istovremeno pokrećući strože međunarodne kaznene mjere protiv aneksije.
---------------------------------------------------------
Jordan je toliko iznerviran aneksijom da je kralj upozorio na veliki sukob i mogao bi poništiti ne samo mirovni sporazum iz 1994. godine, već i sporazum o plinu s Izraelom u iznosu od 10 milijardi dolara, kažu izvori. U upozorenju Izraelu, rekli su da Egipat posjeduje snažne ruske radare koji pokrivaju cijeli Izrael s juga, a koji nadopunjuju sirijske radare sa sjevera.
----------------------------------------------------------
Izvori su također napomenuli da Međunarodni kazneni sud vodi ozbiljniji slučaj protiv Izraela, a Savez arapskih država proglašava aneksiju novog ratnog zločina. Bez podrške SAD-a i Egipta, Jordana, Turske, Sirije, Iraka i Irana, koji se protive Izraelu, Izrael se suočava s egzistencijalnom krizom.

S obzirom na takvu međunarodnu pozadinu, oni su formirali vladu jedinstva, koja je sada pod kontrolom sotonista Benjamina Netanyahua.
Također, satanski pseudo-muslimanski saveznici Izraelaca u Saudijskoj Arabiji su pod ozbiljnom prijetnjom. Oni nemaju samo saveznike poput Ujedinjenih Arapskih Emirata i Katara, već ih napada i Jemen.

Gradovi Rijada, Meka i Medina imaju 24-satni policijski sat i oni su odsječeni od ostatka svijeta. Postoje i izvještaji da je 70% populacije zaraženo koronavirusom.
To može biti znak da se cijelo stanovništvo odbacuje. Neki od masona europske lože P3 imaju izrazito duboku mržnju prema islamu. To je zato što se protiv njih vodio sveti rat više od tisuću godina. Također krive islam za većinu svjetskih problema. Stoga je sasvim moguće da se tamo trenutno vodi svojevrsni obračun.

Sjetite se da je koronavirus korišten kao pokriće za masakre u Wuhanu (Kina) i za uklanjanje sotonista u Sjedinjenim Državama.

Sjetite se posljednjeg puta kad smo primijetili da je predsjednik Tanzanije poslao razne uzorke hrane, životinja i materijala prerušenih u ljudske gene WHO-u na testiranje na koronavirus, a većina njih se vratila s pozitivnim rezultatom?

Pa, sada predsjednik Madagaskara Andri Radzuelina tvrdi da je Svjetska zdravstvena organizacija potkupljena sa 20 milijuna dolara da bi ga zarazila koronavirusom Covid-19.

Sada ima dovoljno dokaza da je ta takozvana pandemija bila planirana unaprijed. Na primjer, 2012. godine EU je objavila strip o pandemiji namijenjen samo višim rukovoditeljima. Zaplet se čita gotovo identično onome što se događa sada. Na kraju piše:
----------------------------------------------------------
"Možete koristiti strah stvoren na taj način, što izaziva globalnu reakciju ... pod vodstvom međunarodnih tehničkih organizacija."
-----------------------------------------------------------
Pod američkim predsjednikom Donaldom Trumpom postoji i četvrta skupina izolacionista koji, očito, ne žele ništa od navedenog, već dopuštaju Americi da djeluje neovisno.

Ova grupa, na svoj način, čini mnogo za oslobađanje Republike Sjedinjenih Država od sotonskih vlasnika američke korporativne vlade. Na primjer, izgleda kao da su u procesu oslobađanja robova iz zatvora. Prošli tjedan Trump je izdao uredbu protiv prisilnog rada.
Ključna točka ove naredbe je članak 307. Tarifnog zakona iz 1930. godine (19 USC 1307)

Ovo zabranjuje uvoz robe koja je iznuđena, proizvedena ili proizvedena u cijelosti ili djelomično u stranoj državi prisilnim ili dječijim radom, uključujući i prisilni dječji rad.

Naravno, ovo može biti i izgovor da stvari ne kupujemo iz Kine. Međutim, zatvorski robovi trenutno se oslobađaju diljem Sjedinjenih Država.
Nacionalizacija američkih Federalnih rezervi također počinje koristiti prosječnim Amerikancima. Na primjer, dvije trećine Amerikanaca koji su postali nezaposleni kao rezultat ove pandemije sada zarađuju više novca nego kad su radili. Osim toga, SAD je napokon u procesu obnove svoje davno zaboravljene infrastrukture.
Željeli bismo završiti ovaj tjedan s dobrim vijestima. Izgleda da se plima okrenula protiv umjetnog masovnog izumiranja. Pozitivnih znakova u prirodi je mnogo.

Na primjer, čisto nebo može se promatrati u cijelom svijetu, a Himalaje su opet jasno vidljive u Indiji, populacije grbavih kitova ponovno su na razini kakva se nije vidjela otkad je primijećena veća pojava kitolova, hainanski giboni ponovno su na rubu izumiranja, a prva divlja roda u stotinama godina rođena je u Velikoj Britaniji.

izvor
https://vizitnlo.ru/teoriya-zagovora/bendzhamin-fulford-poslednie-novosti-18-05-2020/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno